Nem tudom hogy ez micsoda, ugye nem valami rossz elváltozás, HPV vagy valami nemi szemölcs?
sziasztok! Kicsit megvagyok ijedve. majdnem 1 éve élek kapcsolatban azelőtt nem is voltam mással csak a párommal. óvszerrel védekezünk mindig, és tudom h nem az a típus aki megcsalna stb igaz előttem sok lánnyal volt mind1. az a helyzet hogy már lassan 2 hónapja észrevettem hogy a hüvely nyílásomtól kb 1 centire, (tehát kicsit oldalt esőleg a hüvelynyílástól 1 centire a végbélnyílásom fölött) van egy kis kinövés féle. Nagyjából 2 mm magas és 3 mm széles, kis domború világosbarna, mint akár egy kiálló anyajegy. az első hetekben azt hittem a borotvával vágtam meg magam v vmi szörbenövés de pár hét múlva feltűnt h nem múlt el a dudor akkor szemléltem meg tükörben h világosbarna. De nem viszket nem fáj semmi, egyéb nemi betegség v fertőzés panaszom nincsen tehát nem is zavar sok vizet. de most a hetekben éreztem megint h mintha nagyobb lenne de nem, megnéztem és tőle 2 mmre lett megint egy ugyanekkora ilyen valami, de az már világospiros színű! szóval van egy világosbarna meg világos piros ilyen kiállós valami, de egyik sem nagy pár mm, meg nem lógósan fityegősen áll ki, csak olyan domborúan.
fogalmam sincs miez mert sem viszket sem semmi.
nem tudom milyenek a nemi szemölcsök, v hpv szemölcsök de félek h most h lett még egy ez vmi terjedő v mi lehet ez? lehet valami rosszindulatú? Bőrgyógyáaszatra v inkább nőgyógyászhoz kéne fordulnom?
bár elég kínos így széttárulkozni még bőrgyógyáaszton is ..igazából ha ezek nem lehetnek rosszindulatú valamik nem zavarnának mert nem olyan nagyok meg semmi kellemetlen érzés nincs mellettük de fogalmam sincs miért jöttek ki v mik ezek.. ugye nem hpv szemölcs? de fogalmam sincsh az hogy néz ki
kicsit félek h vmi baj van, elkéne mennem bőrgyógyászhoz v vmi? vagy hova forduljak?
22L
Ketlem, hogy HPV, egy condyloma nem igazan illik a leirasodhoz, plane ha nincs ra panasz.
A piros valoszinuleg szortuszo. Erdemes lenne nogyogyaszhoz menni, mar csak a megnyugvas kedveert is. Egyebkent latott o mar cifrabbat is, ne aggodj!
Mindenképpen a nőgyógyásznál kezdj, bármi is az, nem szabad elhanyagolni.
Ha rávágunk valamit, mi az, attól jobb lesz?
Na ugye, hogy nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!