Ez milyen elváltozás a bőrön? (KÉP LENT)
Sziasztok!
A képen pirossal bekarikázott elváltozásról lenne szó.
A történet:
Sajnos a családomban gyerekkorban mindenki átesik ezen a szemölcs mizérián. Jó pár éve nekem is volt egy a kezemen, bőrgyógyász kivágta (utóbb kiderült nem rendesen), még mindig meg van a hege. Később újra kinőtt és elterjedt mindkét kezemen. Sok év alatt sikerült mindet kiirtani.
Idén viszont megjelent a bal lábamon és nagyon elterjedt. Ez a képen látszik is. Használtam a régi ecsetelőt, vérrehulló fecskefüvet, verrumalt, szemölcs tapaszt, de nem igazán használnak, de annyira nem is zavarnak, mert nem fájnak.
VISZONT!!!
kb 1,5 hónapja a bekarikázott részen mélyen a bőr alatt megjelent két kicsike vízhólyag szerűség. Azt hittem feltörte a cipő, nem fájt nem foglalkoztam vele. 2 hete viszont megnőtt, bedagadt és iszonyat szúr, nem tudok a lábamra lépni rendesen. Próbáltam minden trükköt de semelyik sem hatásos (verrumal, tapasz, fecskefú, ecetes borogatás, reszelés)
Ma voltam harmadszorra a bőrgyógyászaton, és ma sem tudtak fogadni a környéken sehol (vác). Előjegyezni pedig csak szeptemberre tudnak, ez elég felháborító...
Ha valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet ez, annak nagyon hálás lennék! (a háziorvos betokosodott, begyulladt vízhólyagra tippel)
Vagy valaki tud esetleg megfizethető magán bőrgyógyászatot vác közelében?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ha nem múlik el mindenképp kipróbálom a terbisilt is. Jól gondolod, jobb lenne, ha orvos látná, de mint írtam a legközelebbi időpont a környéken bőrgyógyászhoz szeptember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!