Kihánytam a fogamzásgátlót mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok elég sokat ittam és kihánytam a lindinette fogamzásgátlót 20mg 5 éve szedem kb. de nagyon megijedtem hogy nehogy baj legyen , terhesség stb. Mit tehetek. Szedjem tovább holnap ugyanugy ahogy szoktam kb este 9 kor vettem be és rá 10 percre hánytam , vagy vegyek most 22:15 kor be még egyet, nem találtam más részt lehet rossz helyre írtam előre is bocsi.
Sürgős minden segítség jól jöhet köszi!
2016. ápr. 3. 22:15
11/12 anonim válasza:
Szerde helyett kedden veszi az utolsót ,akkor szerdán még bevesz még egyet. Tehát ma 2 és további napokban normálisan tovább mintha nem történt volna semmi.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm hálás vagyok!
2016. ápr. 3. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!