Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem el szedni a menzeszem első napján Mirabella fogamzásgátlót. Múlt hét csütörtök óta szedem, de tegnap kihánytam az este 7kor bevett bogyót olyan este 11körül. Mit tegyek?
Szerintem nem kellett volna helyette bevenni egy másikat mert akkor nem marad elég gyógyszer a hónap végéig
Konzultálj az orvosoddal!
Hülye vagy első :D
Jól tetted, hogy pótoltad, ugyis a gyógyszer határozza meg a megvonásos vérzésedet, azért is van az, hogyha elakarja valaki tolni, akkor tovább szedi az új levelet, nem hagyja megjönni.
Kérdező, teljesen mindegy, hogy mit mondott a doki, az első levelet végig kell védekezni, a nagyon bátrak már az első bogyótól vagy héttől nem védekeznek.
Nem szàmít,hogy ebből a levèlből nem marad meg az utolsó szem,majd feláldozom a következő levelet,hogy abból bevegyem az utolsó szemet.
A fogamzásgátló azt írja,véd az első bogyótól. Már haszbáltam régebben is a Mirabellát,akkor sem volt gond. Bár én az első egy hétben védekezni szoktam. Csak emiatt volt a kérdèsem,hogy most hogy pótoltam a kihányt szemet,akkor a szervezetemet vègülis ez nem befolyásolja?!
ha pótoltad, nem lesz baj
bár szerintem 4 óra alatt már felszívódott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!