Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket a hüvelyem?

Viszket a hüvelyem?

Figyelt kérdés

Tegnap óta viszket a hüvelyem, és belül ilyen fehér pöttyök vannak><

Gomba lehetnet? És ezzel mit lehet csinálni? Hallottam hogy a Canesten segít de azt lehet "csak úgy" venni? Én is megvehetem, kiadják nekem?

16/l

2016. ápr. 3. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
igen .
2016. ápr. 3. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért is nem mész nőgyógyászhoz?
2016. ápr. 3. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Még sosem voltam és kicsit tartok tőle.

Meg anya nem olyan aki segít az ilyesmiben, és teljesen tanácstalan vagyok, azt se tudom hogy milyen nőgyógyászhoz kéne menni.

Van külön gyerek nőgyógyász is? És az nagyon drága?

2016. ápr. 3. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:

A Glicerin boraxról mit tudtok?

Olvastam róla hogy veszélytelen, csecsemőknél is alkalmazzák, szóval azt lehet 18 év alatt is.

2016. ápr. 3. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:

16 éves korig elmehetsz gyermek-nőgyógyászhoz is. Érdemes megmutatni neki, mert a vény nélkül kapható dolgok nem mindig a legjobb megoldások, főleg ha pl nem gomba. Patikában simán lehet amúgy venni a vény nélkülieket, kiadják, de nem biztos, hogy beválik és olyan 1500ft-nál kezdődnek.

Van szakrendelés a helyi sztk-ban, ott ingyenes a vizsgálat, a magánrendelés fizetős, 6-12ezer között van egy vizsgálat. A neten rá tudsz keresni a lakhelyed szerinti dolgokra.

2016. ápr. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!