Antibiotikumot szedek és a hüvelyem fáj/ viszket. Lehet köze az antibiotikumhoz?
Figyelt kérdés
Ospent szedek. 11 napja , az orvos meghosszabbította az antibiotikum kúrát 2-3 nappal, hogy szedjem be az egészet. de tegnap este óta iszonyatosan kellemetlen viszkető/ fájó érzésem van a hüvelyemben és kb 2 napja a vizeletemen is érezni ilyen furcsa bűzt ( a gyogyszer miatt ). A hüvely problémám lehet az antibiotikum miatt? Hogyan lehetne ezt kezelni? Elmúlik magától?2015. nov. 17. 22:21
1/4 anonim válasza:
Szólj a kezelőorvosnak. Aztán a nődokinak. Ő megfelelő választ ad, és felírja, ha kell valami 'odalentre'.
2/4 anonim válasza:
Az antibiotikum gyakori mellékhatása a hüvelygomba. Nekem a 4 bölcsességfogamat műtötték ki, akkor szedtem antibiotikumot, erre elő is jött a gombás fertőzés. Menj el nődokihoz, ő ír fel neked kúpot és krémet. Ha van otthon Canesten, azzal kenegetheted addig.
19L
3/4 anonim válasza:
Ba.om orvos nem szólt, hogy hüvely regenerálót használj, mert az antibiotikumtól a nők többsége hövelygombás lesz. (persze lehet hogy szándékosan tette, gondolva a kollega bevételére is.)
Canesten combi és 3-4 nap alatt elmúlik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valszokat! Sajnos így is nagyon sokat költöttem.gyogyszerre a nőgyógyászhoz időpont nagyon sokára van a magán dokit meg nem engedhetem most meg magamnak. Volt már , hogy mentem összesen 15- 20 ezerből jöttem ki gyogyszerrel együtt.... Nem szólt en meg nem tudtam, mert kiskoromban szedtem legutoljára antibiotikumot.... azt mondták, hogy probitikumot szedjek de a hüvely egészsége is szeirntem ugyanolyan fontos és irtó kellemetlen az ilyen probléma egyszerűen nem értem miért nem szóltak... legközelebb akármit szedek inkább mindennek utánanézek magam... :) A canestent kipróbálom, szerintem jó lesz.
2015. nov. 18. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!