Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már véd a fogamzasgatló?...

Már véd a fogamzasgatló? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ma van az 5.dik napja,hogy minden nap ugyanabban az idoben szedem be a fogamzásgátlót. A hétvégen alszok együtt a barátommal. Akkor már nyugodtan együtt lehetünk? Már rendesen véd a tabletta?
2016. márc. 31. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk?

Nem mindegy milyen fajtát szedsz és mikor kezdted el szedni.

Van egy olyan szép papír, hogy betegtájékoztató, abban le van írva, hogy mikortól véd. El kell olvasni.:)

2016. márc. 31. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van ahogy az első írja.

Milyen fajta gyógyszert szedsz?

A menstruációd hányadik napján kezdted el szedni?

Fogamzásgátlóból sem egyféle van több néven. Nem mindegy hogy egyfázisú vagy többfázisú.

Most rávághatjuk neked, hogy persze véd, hisz az első naptól véd. De attól, hogy a miénk onnan védett a tiéd még nem biztos.

Olvasd el szépen a betegtájékoztatót és megkapod a kérdésedre a választ.

2016. márc. 31. 20:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Sienima fogamzasgatlot szedek. Vasarnap jott meg akkor vettem be az elso szemet. 5 napja szedem.

De viszont nyilakkal van ugye jelolve melyik nap vegyem be, de én az elsot bevettem jol, es utana hetit rossz iranyba kezdtem el. Ez baj?

2016. márc. 31. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel úgy látom ( jól látom?) ez 21 db-os napokkal jelölt ezért teljesen mindegy a sorrend. Betegtájékoztatód is azt írja azzal a nappal kezd amilyen nap van amikor megjött, tehát teljesen mindegy melyik, csütörtökkel péntekkel vagy akár szombattal kezded.
2016. márc. 31. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!