Szerintetek baj ha 18 éves korunk előtt veszítjük el a szüzességet? 17/L
Azért teszem fel a kérdést mert anyuval beszéltünk erről és ma mondtam el neki hogy már nem vagyok szűz, és felkapta a vizet rá... tehát talán van valami egészségügyi ok rá hogy fiatalon ártalmas a szex?
Szerintem csak a terhesség, gyerek probléma van... de ha nem 600 sráccal vagy, csak 1-2vel mint én, de velük sokszor, sokat, az nem ártalmas igaz? köszönöm a válaszokat :)
Nincs egészségügyi oka ha korábban vesztetted el a szűzességed minthogy 18 éves lennél,de én sem ajánlom hogy 16 éves kor előtt sexeljenek bárki is,az elég szomorú szerintem ha nagyon korán kezdi,szülőre nêzve még szégyen is,hisz úgy érzi valamit elrontott a nevelésbe hanolyan korán csak úgy odaadta magát a gyereke még elgondolkodik hány partnere lesz mire 20-25 éves lesz.
Azért 16 éves testileg és agyilag is nagyon gyerek még,ha nem lenne az tudna várni a sexel egy picit,tudna német mondani,értékelni hogy nem adta könnyen és korán oda magát valakinek.És gondoljuk végig igazából nagyon sok a mai anyuka pici lánya,fia típusú gyerek,fiatal van,hisz sok fiatalt középiskolásként majd 20-on évesen is az anyuka látja teljesen el,már dolgozik vagy nagykorú de anya vasal és csinálja a szendvicsét.Akkor hol érett vagy felnőtt ez az illető?
Mégcsak 17 vagy,de 2 fiúval voltál már.20-25 éves korodra hány lesz ez a szám szerinted?
Azért vannak lányok akik tudnak várni,nem siettik el a dolgot.
Nem egészségügyi a gondja anyukádnak, hanem, hogy ma divat a szex és nem egy lépcsőfoka a kapcsolatnak, nem marad intim, hanem meghatározza a lányokat, hogy "hú, ő szentfazék, hú milyen menő, hogy kivel volt már együtt", sőt a mai fiúk ezzel zsarolják a lányokat, mindenre képesek az ingyen szexért. Mire eljutnál oda, hogy akarsz egy komoly kapcsolatot, amiből házasság lehetne, már sok volt fiúval voltál és a normális pasik nem örülnek neki. Sőt ki is éghetsz, összeszedhetsz valamit (pl HPV) csalódhatsz, ami rányomja a kapcsolatokra a bélyeget. Éves rákszűrés a minimum, ez az egyetlen egészségügyi kockázata van, mert ugye szintén divat a gumi nélküli szex, amiből nem csak gyerek, de betegség is lehet.
És az a 2 fiú mennyire volt komoly kapcsolat? Meddig tartottak?
Én 16 évesen veszítettem el, korábban nem is szerettem volna, de előtte fél éve már együtt voltunk és utána még 2 évig! Utána volt egy 1,5éves kapcsolatom és ennyi. 22vagyok.
A 3. a vőlegényem, aki szintén az nyilatkozta, hogy ő nem jött össze soha olyan lánnyal, akinek 2-3nál több kapcsolata volt, mert sok minden levonható ebből, pl hogy ő se tudja mit akar, magát se ismeri és csak próbálgatja a dolgokat.
Teljesen egyet értek veled, a kapcsolatban a sorrend régen nem a szexel kezdődött, ma már sajnos egyre inkább :D válaszolva a kérdésedre, 17 éves korom után vesztettem el a szüzességem, és az első fiúval körülbelül 4 hónap után jött csak a szex, és onnantól még 7 hónapig tartott is, a mostanival 2 hónap után kerültünk ágyba és azóta + 3 hónapja együtt vagyunk.
Lassan 18 éves leszek, Igazából régen féltem olyan dolgoktól hogy ciki-e szűznek lenni... (rájöttem hogy nem), viszont öregszünk... Az életet pedig kikel élvezni :) és félreértés ne essék :3 most aktívan szexelünk, de csak ésszel, és csak egy emberrel, nem a fél faluval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!