Szerintetek baj ha 18 éves korunk előtt veszítjük el a szüzességet? 17/L
Azért teszem fel a kérdést mert anyuval beszéltünk erről és ma mondtam el neki hogy már nem vagyok szűz, és felkapta a vizet rá... tehát talán van valami egészségügyi ok rá hogy fiatalon ártalmas a szex?
Szerintem csak a terhesség, gyerek probléma van... de ha nem 600 sráccal vagy, csak 1-2vel mint én, de velük sokszor, sokat, az nem ártalmas igaz? köszönöm a válaszokat :)
És hogyha tényleg csak 1 vagy 2 partnerrel csinálod, akkor szerintem nem lehet gond, csak ne feledkezz meg a védekezésről. :)
(1-es voltam.)
Nem hiszem, hogy az egészséged félti. Lehet, hogy ő később vesztette el, vagy korábban, de azt szeretné, ha te nem csalódnál, ilyesmi. És amúgy a terhességtől is biztosan óvni akar, meg a fertőzésektől, betegségektől.
szerintem a ti szüleiteknek már könnyebb, mert van hpv oltás, az enyémeknek még több dolgon kellett aggódnia.:)
Az például nem szempont, hogy amíg igazán komoly kapcsolatod nincs, addig ilyen fiatalon nem kicsit lelkileg is ártalmas már "dugópajtikkal" égetned magadat?
Majd benő a fejed lágya 20-22 éves korodra, aztán lenne egy komoly szerelmed, vőlegényed, de lehet, hogy őt zavarni fogja, hogy őelőtte páran már jártak benned. Tudod, van olyan, pasiban is, akinek ez éppen elég okból igenis számít.
Van pár egészségügyi kockázat, de nem hinném, hogy anyukád legfőképpen ezek miatt aggódik... Hanem mert ő eléggé tapasztaltabb az élet dolgaiban, és nem csak a mában gondolkozik, hogy neked ez milyen jó, hogy hány kedves helyes fiú Qrogat, biztos nagyon élvezed, hanem arra is gondol, hová jutsz ezzel a hozzáállással 3-4-5 vagy 10 év múlva.
Igen csak 2 sráccal voltam eddig ágyban, ők is 17 éves korom után, az elsővel 7 hónapig, a mostani 3 hónapja, és természetesen a védekezésre is figyelünk :)
és utolsó, szerintem ez nem csak kor, hanem érettség függő, tehát én úgy tekintek azokra akikkel járok, hogy komoly kapcsolatot szeretnék velük (igen ilyen lány is létezik még) :) tehát szerintem egy jövőbeli ember miatt nem kell visszafogni magunkat, az érthető hogy zavarná ha minden jöttmenttel lefeküdnék, de ez nem így van :)
és ennek az egésznek egy előzménye hogy a szüleim mit műveltek... nah mondjuk úgy vékonyak a falak a házban... :s
Hát, az érettség viszont nagyban korfüggő is.
Persze ha a mostani srác lesz a vőlegényed is, akkor nem szóltam, sok boldogságot, -- de mindenesetre szerintem a kérdésedre, hogy baj-e ilyen fiatalon szexelni, ez lehet az épkézláb adható válasz..
Kár érted, és kár a hasonlóan gondolkodó - nem sokat számít hogy milyen korán és hányszor feküdtem már le - típusú lányért. Mindennek meg van az ideje, az iskolába járás kezdetének is, a nemi élet kezdésének is, a szülésnek is...
sajnállak kicsit, hogy ezt nem tudtad.
Remélhetőleg fizikai következménye nem lesz ennek, (fertőzés, stb), de az igazi nagy örömet nem fogod érezni és élvezni az "Igazival".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!