A probléma az, hogy egy ideje fehér kellemetlen szagú váladékom van és a csiklóm két oldalán a mélyedésben túrószerű izé van. Ha megmosom, utána is nem sokára ilyen. Pedig eleget fürdök és rendesen. Intim lemosó meg minden. A neten keresgéltem és azt találtam, hogy ezek gomba tünete de nekem nem lehet gombám mert a pasimnak semmi baja én meg nem mentem férre szóval senkitől nem kaphattam el. Nyilvános wcbe nem járok, ott sem kaphattam el. Itthon sem, mert a lakótársamnak meglestem a szennyesét és neki nem túrósak a bugyijai. Szóval neki sincs gombája. Nem tudom lehet e attól hogy egyszer használatos borotvával szőrtelenítek és sokszor használok egyet. Van amikor már éle is alig van.
És ha mégis gomba mennyi idő alatt múlik el magától? Vagy mivel múlasszam el? Tudom hogy a canesten jó rá de nincs rá pénzam. A pasimtól meg nem kérhetek mert ha elmondom hogy gombás vagyok azt hiszi majd hogy megcsaltam. Pedig sosem. Nem is olyan vagyok. Nem értem miért velem történik ez. Soha nem voltam mással csak vele.
És ha ilyenkor orálisan kielégítene baj lenne?
2010. ápr. 4. 22:00
1/6 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy viszketsz-e illetve szúr-e? mert így lehet a legjobban felismerni a gombát + ez a túros folyás, amit említettél! Tehát az se biztos, h gombád van! Én a helyedben, amint rendel a nődokid elmennék hozzá és ő fogja tudni, h mi a baj! És ezt még a pasidnak se kell elárulni!
2010. ápr. 5. 05:46
2/6 A kérdező kommentje:
Nem viszket, illetve nem is szúr. Semmi fájdalmam nincs. Csak a folyás.
2010. ápr. 5. 06:50
3/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy normális. Esetleg az intim mosakodó miatt. Van akinél ilyen panaszokat okoz. A hormonoktól is lehet erősebb folyás, pl fogamzásgátló. Ha nem viszket, akkor nem gomba. Ha bakteriális fertőzés lenne, akkor sárgás, nagyon büdös váladék jönne. Egyébként az a legjobb, ha megmutatod egy dokinak, és az megmondja, hogy mi.
2010. ápr. 5. 09:59
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, megmutatom, csak nőgyógyászhoz elég sokára tart időpontot kapni. Addig akár el is múlhat. Fogamzásgátlót szedtem, de most hagytam abba. Nem tudom attól lehet-e.
2010. ápr. 5. 11:40
5/6 anonim válasza:
Lehet a fogamzásgátlótól is. Egyébként gombát nem csak szex közben lehet elkapni. Szerintem neked nem az van. Kérj időpontot holnap a dokihoz, addig meg kipróbálhatod a canesten kombit. Ártani nem fog.
2010. ápr. 5. 14:07
6/6 anonim válasza:
Szerintem tuti gomba, de épp ezért kell elmenned dokihoz, mert nekünk mind más és más tapasztalataink vannak. Van egy rossz hírem: ha így szexeltek, őt is kezelni kell 1 db gyógyszerrel, mert a férfiak az esetek legtöbb százalékában nem mutatnak tünetet, vagyis semmi bajuk sincs, de fertőznek. Egyébként nem kell hozzá félrelépni, származhat székletből stb. Akkor is ha rendszeresen tisztálkodsz. SZóval úgy tűnik nem a te/ti hibátok, de múlasszátok el. És azért kell a barátodnak is, mert ha te kikezeled megad és elmúlik, újra kezdődhet elölről, ha szexeltek, visszafertőzhet. Bajnak nem baj, de most őszintén, te kielégítenéd őt orálisan ha tudnád, hogy hasonló gondja van? Egy jó tanács: annyit mondj, hogy van egy kis baj, nem kell neki részletezni. Mondd, hogy várjon 4 napot, és túllesztek rajta. SOk sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!