Gombás fertőzés ott lenn? Hogy kezeljem ki végre?
kenettenyésztés volt?
párodat kezelik?
fogamzásgátlót szedsz?
amúgy meg el kell menni a bőr- és nemibeteg gondozóba, ott szakszerűbb segítséget kapsz
candidát, vércukrot néztek-e?
használsz-e lemosót, törlőkendőt, illatos wc-papírt, tisztasági betétet? - mert ha igen, ezek simán okozzák
ráülsz-e közös wc-re iskolában, munkahelyen, ill. a családtagjaid ráülnek-e (majd hazahurcolják az otthoni wc-re a gombát)? van-e kezeletlen gombája valakinek a családban (lásd: fürdőkád, wc)?
mivel és hogyan mosod a fehérneműt és törölközőket? ill. pamut fehérneműt hordasz-e vagy műanyagot?
jársz-e uszodába/szaunába? (egy ideig nem kéne)
A páromat kezelték szintén múlt hónapban.
nem ülök rá a wc-re sehol, nem használok illatos wc papírt, nem járok már uszodába, strandra kb 3 éve.
nem szedek fogamzásgátlót sem..
az előző jókat írt, én még tennék hozzá :D
a tangákat is el kell hagyni, mert rengeteg fertőzést okoznak, nekem ezt a nőgyógyász mondta.
az ezüstkolloidot belsőleg is használhatod, nagyon hatásos, én ittam, amikor ilyen gondjaim voltak. már írtam, hogy nekem is folyamatosan volt, nekem az immunerősítés segített. ebben jó része volt az ezüstkolloidnak, de ittam nagy tisztaságú aloe verát, olajfa-kapszulát szedtem, és grapefruitmag-cseppeket ittam. ezeket mind be tudod szerezni jó bioboltokban.
Amit az előző h.szólók mondtak, az jó, plusz ajánlok olyat, hogy
hüvelyzuhany, az a jó, ami tejsavas, pl Colpo Cliner. Ezt használd eleinte napi 3 szor, majd naponta, aztán lehet h elég 2-3 naponta. Állítólag ez jó. Én most kezdtem csak használni, úgyhogy korai lenne bármit is mondanom.
Köszönöm a válaszod. Ugyanígy vagyok én is. Jó egy darabig, 1 esetleg 2 hónapig, majd kezdődik előröl minden. Szörnyű kellemetlen, ég, csíp, folyik állandóan. Ma megyek megint a nőgyógyászhoz, már rettegek előre hogy éppen melyik kúpot meg krémet fogja felírni...
majd írok mi volt, hátha lesz valami jó ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!