Lányok ti minden nap használtok tisztasági betétet? Kort is létszíves.
Miért lenne baj ha mindennap hasznalom?
Nem az öblítős, mosószeres bugyi ér hozzam, amit max 40 fokon szabad mosni, ha nem 10x akarod hordani, ami ugye nem öl meg minden bacit.
Arrol nem is beszelve hanyan hordanak muszalas bugyit, amit csak 30 fokon lehet mosni...
Egyebkent ha atazik a bugyim, akkor az a nedvesseg a gatyamra is mehet.Gatyat nem mosok minden nap, igy jobb ha van rajtam tisztasagi betet.
Egyebkent szerintem itt van akinek nem tiszta, hogy van 1. a menzeszhez valo betet ami vastag es nem jo hordani csak ha kell (5-10 db-os csomagolású) 2. van a MINDENNAPI hasznalatra valo (azert 30asaval kaphato), 1mm vastag, szellőző, észre sem vehető tisztasagi betet.
És igen én is minden nap hordok, hogy felfogja azt, amit nem akarok hogy a harisnyamra, nadragomra keruljon.Nem illatositott, tiszta pamut, és higiénikus.Akinek nincs folyása, az ne hordjon.Akinek meg van, az nem beteg mert hord, sőt.
31/N
Minden nap használok én is! Nincs sok folyásom, sőt van, hogy abszolút nincs, de én valahogy tisztábbnak érzem magam tőle, biztonságérzetet ad (ha "neadjisten" köztes időben megjönne), és szerintem sokkal higiénikusabb is, mint a 40 fokon mosott bugyik.
36/N
Csak akkor használok bármilyen fajta betétet is, ha épp megjött.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!