Nők, lányok, ti is minden nap használtok tisztasági betétet?
Én használtam de olvastam annyi rosszat rola, hogy elhagytam.
Terhes vagyok így fokozotabban ki vagyok téve a fertőzéseknek. A tisztasági betet pedig gátolja a szellőzést, gyakorlatilag melegágya a baciknak.
Egyaltalan NEM egeszseges!
Inkabb a piacon vegyel ket tucat bugyit es napkozben csereld! Hidd el, sokkal egeszsegesebb mint a tisztasagi.
En csak menzi alatt hasznalok, mert van hogy a tampon cernaja osszekeni a bugyit ezert teszek be tisztasagit de utalom mint a bunt, mert veszett szagom lesz tole, hiaba cserelem tobbx egy nap. Amikor nincs meg, nem hordok tisztasagit es a legnagyobb nyari hosegben sem budosodok be, ugyh nem en vagyok a beteg, hanem az a tetu betet kelteti ki a bacikat ;)
Én használok,és semmi bajom nincs tőle,már vannak nagyon vékony anyagú betétek is.Este meg nem hadználok,pici vékony zsepi darabot teszek be hogy a bugyim nem legyen nyálkás.
Nekem az orvosom nem mondott semmit hogy egészségtelen lenne,a szőrtelenítés veszélyeiről annál inkább.
Igen. Naponta többször is cserélem, soha semmilyen gond nem volt.
Igazából nem bírnám ki nélküle. Már a tudat is irritál, hogy nyálkás lenne a bugyim, egész nap úgy üljek, ráadásul rengeteget biciklizek, nekem kényelmesebb ha van egy cserélhető, puha száraz réteg a bugyimban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!