Lányok ti minden nap használtok tisztasági betétet? Kort is létszíves.
Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 10:45
11/30 anonim válasza:
Otthonra sokszor még bugyit se :)
35
12/30 anonim válasza:
Igen, szoktam, pláne az ovulácuós időszakban kell több. 22/l
13/30 anonim válasza:
Igen, minden nap használok, mert nem szeretnék egész nap a folyástól nedves bugyiban lenni.
14/30 anonim válasza:
Nem, de szeretnék, mert sok a folyásom..
15/30 anonim válasza:
Dehogy használok, még csak az kéne! Bőven elég 1 hónapban 1 hétig! Engem nem zavar a folyásom, és nincs annyi hogy átázzak vele... Hú ki se bírnám hogy állandóan legyen valami szar pelenkaszerűség a bugyimban... Ráadásul engem mindenféle betét irritál, tampont meg soha.
16/30 anonim válasza:
Néha, ha kiadósabb a folyásom, akkor szoktam, vagy ha meg fog jönni, de folyamatosan minden nap a ciklus alatt még nem használtam.
22L
17/30 anonim válasza:
Csak amikor érzem, hogy meg fog jönni. 19/L
18/30 anonim válasza:
Csak mensi alatt használok tisztasági betétet tamponnal. Nagyon kevés folyásom van, így nekem nincs szükségem betétre minden nap. Meg is őrülnék tőle, nagyon zavarna. Azt a kevés folyást meg úgyis kimossa a gép.
19L
20/30 anonim válasza:
Minden nap!:/ sajnos...amúgy én sem használnék de nem szeretek nyálkás bugyiban lenni egész nap meg ettől"tisztábbnak" érzem magam...de én volt amikor át is áztam mert annyira sok volt😒 ...:/ de az a jó benne hogy olyan lap vékony hogy nem érzem:) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!