Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A terhességi teszt negatív eredményt mutatott. 1 nappal késik a menstruáció. Lehet, hogy nem állt még be normálisan? Kis utaló jeleket éreztem ami szokott lenni mensi előtt. Szerintem nem vagyok terhes. A teszt negatív lett. Lehet, hogy a napokban megjön? Ha nem jön meg, mitől nem? A terhességen kívül2016. márc. 26. 09:42
1/4 anonim válasza:
1. MINIMUM a 14. naptól érdemes tesztelni.
2. 1 teszt NEM teszt!
3. Mikor keféltek meg mostanság?
2/4 anonim válasza:
Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor elvileg lehetsz. Gyakorlatilag nem biztos, mert számos oka lehet a csúszásnak, és egy nap még semmi. Ha addig nem jön meg, egy hét múlva ismételd meg a tesztet.
3/4 anonim válasza:
Nem allt meg be rendesen es mar kefelsz? Hany eves vagy? Ha tabi miatti ingadozasrol van szo, akkor pardon.
4/4 anonim válasza:
Nem is értem, ha még a menzeszed sem állt be rendesen, vagyis egyértelműen még meg sem vagy érve igazán a szexre, akkor miért szexelsz???
Ha valakinek nem rendszeres a vérzése, akkor tulajdonképpen nem lehet kiszámítani, hogy mikor van peteérése, innentől fogva honnan tudod, hogy késik? Ha nem rendszeres a vérzés, annak pont az a lényege, hogy nem rendszeres időközönként jön meg, hanem hol ekkor, hol akkor. És akkor nincs igazán mihez viszonyítani...
Ergo ha élsz nemi életet, akkor lehetsz terhes!
Ha továbbra sem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj újra tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!