Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal 6 hete voltunk együtt, védekeztünk, de később (pisilés, kézmosás után) ujjal elégített ki (ami előváladékos volt). Ez után két héttel a szokásosnál erősebben jött meg, egy hétig tartott az általános 3-4 nap helyett. Most is időben megjött (most rendes mennyiség), viszont állandó gyomorégést érzek. Nőgyógyász szerint szinte lehetetlen így, de én mégis félek. Tapasztalat? Tipp?

2016. márc. 16. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt. De hogy megnyugodj, csinálj egy tesztet, ami tuti negatív lesz, de ha saját szemeddel látod az egy csíkot, a lelked is könnyebben megnyugszik
2016. márc. 16. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha félsz: tesztelj. Ez nem jutott eszedbe?
2016. márc. 16. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Mire jó beképzelned a terhességet? Az idegességtől ég a gyomrod, vagy sok édességet eszel. Nem lehetsz terhes.
2016. márc. 16. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Tesztet még nem csináltam, de holnap veszek.

A hasamban rángatózást érzek (főleg ha fekszem), csomó van a torkomban, amit gondolom az idegesség okoz, de elég ijesztő. Semmi más tünet nem jelentkezik.

2016. márc. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!