Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek e terhes?

Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
Február 14.-én voltam együtt utoljára a párommal. Sajnos nagy volt a gumi. És így egyszer-kétszer úgy hatolt belém hogy nem vettük észre,hogy az óvszer nincs rajta.És Február 28.-án meg is jött a menstruációm. Március 26.-ra esedékes a menstruációm. Vagyis holnapra. De ilyenkor már szokott fájni a mellem meg az alhasam. Most meg semmi. Mindig pontosan meg szokott jönni. Lehetek e így terhes?
2016. márc. 25. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Beléd élvezett? Ha nem, akkor szerintem nem vagy terhes. Még úgy se hogy előváladék mehetett beléd (mert ugye az is tartalmazhat életképes spermákat).

2 hét a beágyazódási idő kb. Ha terhes lennél, az előző is kimaradt volna. Próbálj ne ezen stresszelni, mert ha idegeskedsz, akkor késni fog és azért fogsz ideges lenni.. Ördögi kör. Legközelebb meg védekezzetek jobban!

2016. márc. 25. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egy kicsit megnyugodtam.
2016. márc. 25. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az előző menstruációd rendes, piros, intenzív volt, akkor kizárt, hogy terhes legyél.
2016. márc. 25. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. De most már ideges vagyok. Nem is kicsit..
2016. márc. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!