Anyukámnak a méhében egy férfi ökölnyi nagyságú vmi találtak, rossz indulatú daganat lehetne?
Fél éve anyukámnak nagyon erős vérzése volt, és folyásai azt mondja húslé szerű folyásai voltak és többször volt menstruációs vérzése egy hónapban.
Azt mesélte hogy olyan erős vérzése volt, hogy az ob tampont és a tisztasági betétet egyszerre használta. Mivel eléggé fiatal vagyok 16 anyukám pedig 36 éves így ő se én sem értek az ilymihez. Ma elvittem anyát ahol a nőgyógyász kivett belőle vmi spirált amit már 5 éve ki kellet volna venni, de én ehez sem értek... (vmi kis fém szerkezet volt) ami elméletileg arra jó hogy ne essen teherbe a nő. A nőgyógyász kérdezte anyukámat hogy nem e terhes, mert eléggé megnőtt a méhe. Anya mondta hogy biztos hogy nem. Az orvos megultrahangozta és azt mondta hogy egy férfi ököltöl nagyobb nagyságú vmit lát. Meg az nap anyának csináltak egy egészségügyi kaparást, hogy elküldjék szövettanra azt a "vmit" . Miután ez meg volt kérdeztem anya orvosát hogy mi az vmi erre az orvos ezt mondta nekem: " hogy még nem tudja, szerinte mimoa lehet, és azt mondta 2 évvel ezelőtt volt nála anyukám hogy akkor ez még neki nem volt és furcsálja hogy hogy ilyen rövid idő alatt ilyen nagy lett ez a vmi anyukámnak. Azt mondta hogy 99% ból 1 van ami rossz indulatú daganattá változhat.
Félek hogy anya rákos lesz, sovány lesz, és nem lesz haja. Félek hogy anya az az 1% akinek 2 év alatt így megnő az "vmi ".
Járt már valaki hasonló helyzetben? Mit csinálnak ilyenkor? Minden információ érdekel? Szerintetek lehet rossz indulatú daganat? Ha rossz indulatú mit kell tennem? Vigyázni akarok anyukámra, mert hamar szült meg, sose volt ilyen helyzetben, és okositani akarom hogy ne legyen nagyobb baj. Légyszíves akivel történt már hasonló helyzet vagy ugyanez volt az anyukájával írjon le mindent amit tud róla. Tudom hogy Googlen ott van minden, de személyes, életszerű tapasztalatok érdekelnek.
Végül mióma lett anyukámnak, ma távolították el méhéből a miomat.(Műtötték)
Nagyon nehezen tud mozogni, fel állás le ülés nagyon rossz neki :( Vmi tanácsot tudtok adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!