Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

17L 170 cm 63 kg a combom 50 cm

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 18. 18:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
utolsó neked is nagyon köszönöm :/ de hát látod valaki szerint fogynom kéne
2016. márc. 18. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha te jobban éreznéd magad attól, ha fogynál akkor igen, érdemes lenne. A lényeg az, hogy jól érezd magad a bőrödben! Amúgy így a képek alapján semmiképp nem mondanám rád, hogy kövér vagy, az messze nem itt kezdődik.

20/L

2016. márc. 19. 00:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak egy újabb tinédzser aki súlyparában szenved. Átlagos/vékony testalkatod van, don't phos :) Szerintem ne fogyj le semmiképp, mert alultáplált leszel, inkább gyúrjál.
2016. márc. 19. 11:36
 14/16 anonim válasza:
Nem,nem vagy kövér. Sokan irigyelnének ha látnának,és nyilván irigyelnek is. Légy büszke a testedre,van mire.
2016. márc. 19. 12:24
 15/16 anonim válasza:

Szerintem híznod kellene de agyban. Bugyis képekkel teszel fel egy kérdést ezen az oldalon ahol több pedo van mint indiában. O.O ?Ha ennyire dicséretre vágysz vetkőzz apádnak és kérdezgesd tőle ...

egyébként ne szálj el nagyon mert attól,hogy te azt hiszed,hogy izmos kigyúrt 15-19 éves pasik irtak neked kemény farokkal el kell szomorítsalak,hogy 40 + pasik irtak a munkahelyükről szünetben vagy full pucéron a kanapéról miközben rád élveztek el több százan...

Összegezve átlagos tested van bébi mint minden 15-17 éves lánynak majd 25-28 évesen is ilyen lesz akkor megcsókolom a botmixert.

2016. márc. 20. 02:27
 16/16 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok.

Garantálom, hogy nem egy 40 éves kanos szűz csávó vagyok, aki a munkahelyi szünetben irkál.

Ezt igazolom is neked, ha nem hiszed el.:D

2016. márc. 20. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!