Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon kövér vagyok?

Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés
159,5 cm vagyok, és 67 kg. Képet nem rakok fel, ne haragudjatok. Tudom így nehezebb megmondani..de kérlek válaszoljátok meg. Főleg a hasamon van háj....utálom magam. Tornázok, nyár elején is tornáztam. Ment is le pár kiló, most rá álltam a mérlegre és ugyan annyit mutatott mint ahonnan indultam. Vissza híztam volna? :(
2015. okt. 5. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Most nemértelek, mivel lessz jobb neked ha asztmondják rád hogy kövér vagy, jobb esetben kicsit kevésbé őszintén , de a lényeg ugyanaz :/
2015. okt. 5. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért lenne jó? Épp emiatt utálom magam :) próbálok fogyni de nem megy:)
2015. okt. 5. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:

"Tornázok, nyár elején is tornáztam."

Ajjaj... a torna önmagában nem elég. Kardió edzés kell + súlyzós edzés és megfelelő táplálkozás, ami a lényeg. A mozgás 30%, a megfelelő étrend 70%-ban adja a diéta sikerességét.

Szírégető étrend, szálkásító étrend.

Az interneten nézz utána + felejtsd el az átmeneti, pár hetes diétákat, semmit nem érnek. Normális étrend kell és rendszeres mozgás, ha hosszútávban gondolkodsz. Ja és ne várj csodát pár hét után, a legtöbb ember azért adja fel már az elején. Lemondás, kitartás és eltökéltség. Pár hónap után látszódni fog az eredmény, ha kitartó vagy.

2015. okt. 5. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Van rajtad bőven túlsúly, ugyan nem tudom a korodat, de ehhez a magassághoz valahol 50 kg körül kéne lenned.

Mit tornázol? Mit eszel egy nap? Írhatsz privátban is, talán tudok segíteni :)

2015. okt. 5. 18:41
 5/5 anonim válasza:
Dehogy. Nekem például nagyon tetszenél.
2015. okt. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!