Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szedhetem megint a norcolutot?

Szedhetem megint a norcolutot?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el szedni a norcolutot,amiatt hogy megjöjjön a menstruációm. Mert eléggé zavarosan jön meg. Meg is jött, de már elmúlt,de egy baj van,hogy a doki felírta a smyicia fogamzásgátlót és azt csak akkor lehet elkezdeni ha megjön. De mivel rendszertelen a menstruációm ki tudja mikor jön meg magától, volt hogy 11 hónapig nem jött meg. Ezért újra szedhetném ezt a norcolutot hogy méghozza a menstruációmat? Legalább akkor elkezdhetném szedni a fogamzásgátlót,mihamarabb rendbe tegye a hormonjaim. Köszönöm a válaszokat.

2016. márc. 18. 16:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Symicia * (elnézést elírtam)
2016. márc. 18. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos rendbe nem fogja tenni, csak lesz egy mesterséges ciklusod és vérzésed, a valódi okot, hogy nincs peteérésed, azt nem oldja meg, miután abbahagyod visszajön a gond. Örökké pedig nem szedhető. Tesóm küzd most ezzel 30 felett...

Ezt jobb lenne inkább kivizsgáltatni (inzulinrezisztencia, PCOS, ciszta lehet ilyen gond vagy hormonzavar) mert gyógyszer mellett nem lehet ezeket megcsinálni. Utána szedheted a gyógyszert, mert addigra ha sikerül utánajárni, már lesz saját ciklusod és tudod hogyan kell kezelni.

2016. márc. 18. 21:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Már voltam kivizsgáláson,és PCOS-t állapítottak meg nálam. Szénhidrát csökkentett diéta,életmód váltás, mozgás, és symicia fogamzásgátlót javasolt.De én igazából arra szerettem volna választ kapni hogy ugye szedtem egy doboz norcolutot hogy megjöjjön a menstruációm, és elvileg ilyenkor kell menni menstruáció alatt vizsgálatra. De a menstruációm már el is múlt, és a fogamzásgátlót csak akkor szabad elkezdenem ha megjött,az első nap. De mivel most nemrég jött meg mesterségesen ezzel a norcoluttal rá segítve,nem tudom mikor jön meg újra, lehet fél év múlva,vagy pár hónap... És arra lennék kíváncsi hogy szedhetnék e megint egy doboz norcolutot hogy meg hozza a menstruációmat? Mert a fogamzásgátlót szeretném mi hamarabb elkezdeni és azért lenne jó ha megjönne. :) remélem érthetően leirtam

18/l

2016. márc. 19. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!