Ha babát szeretnék, már most szedjek folsavat? Most norcolutot szedek, hogy legyen peteérése. Szedhetem, azzal együtt is?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 26. 09:41
1/7 anonim válasza:
Igen, az a legjobb, ha a tervezett teherbe eses elott ket hettel-honappal elkezded szedni, mert a folsav nehezen epul be a szervezetbe, es letfontossagu a terhesseg elso 14 heteben.
70%-ban csokkenti a nyitott gerinc kockazatat.
Ha szedsz terhesvitamint, mellette eleg egy fel (3mg-os tabletta) folsav, ha nem szedsz, nyugodtan vedd be a 3mg-osat/per nap.
Sok sikert! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Ma már be is veszem :)
2008. ápr. 26. 10:50
3/7 anonim válasza:
a Norcolut nem arra jó, hogy legyen menstruációd?
4/7 Tóth Tímea Judit válasza:
A párod is szedje a folsavat,ne csak te!Amikor össze jön a baba neki már nem kell tovább szednie csak neked!üdv 29hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Én pedig azt mondom, hogy ilyen kérdésekkel fordulj inkább a nőgyógyászodhoz, mert ami valakinek bejött, neked nem biztos, hogy bejön, és nem biztos, hogy kell szedned bármit is! Itt mindenki a tapasztalait osztja meg a másik emberrel, de tudod nincs két egyforma ember, és két egyforma probléma! Szerintem mindképpen keresd fel a dokidet ezekkel a kérdésekkel! Nekem bármi ilyen kérdésem volt - a gyógyszerekkel kapcs-ban - egyből a dokimat kérdeztem, és mondta, hogy ha bármiféle kérdésem van még inkább őt kérdezzem, mint mondjuk egy barátnőt, vagy aki hasolnó cipőben járt már, mert nem biztos, hogy nekem is az "segít" ami neki! Sok sikert!
6/7 anonim válasza:
Folsavat mindenkinek szednie kell. Terhesvitamint nem biztos.
Illetve, ha a kérdező megeszik napi 12 tányér spenótot, ne szedjen. De ezt kétlem.
Előző hozzászólónak írtam.
7/7 A kérdező kommentje:
Azért kapom a norcolutot, mert nem jött meg. 8-án kellett volna. 12-én írta fel a doki a norcolutot. Amúgy azt mondta, hogy nincs peteérésem, azért nem jön meg. És azt mondta ez a gyógyszer segít.
2008. ápr. 28. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!