Szedjem be a Norcolutot?
Kicsit hosszú lesz, bocsi miatta! :)
4 évig szedtem fogamzásgátlót, 2015. szeptemberben hagytam abba. Egyből tökéletesen, pontosan 33 napra jött meg egészen januárig. Akkor a 39. napra jött meg. (Január 28.) Vérzés előtt 1 nappal mindig erőteljes barna folyásom van a 32. napon. Januárban is megvolt a barnázás is, csak ugye elcsúszva, a 38-on... Na azóta még nem jött meg.
Ez a 42. nap. Kb 4 napja volt egy nagyon-nagyon épp csak észrevehető barna, de ennyi.
Ma elmentem dokihoz, életemben először SZTK-shoz, aki nagyjábol lekakilta amiket mondtam, kb 4x megkérdezte mikor jött meg utoljára, mintha a falnak beszéltem volna. Megnyomkodta a hasamat, de nem mondott semmit. Fölírt Norcolutot, és mondta, hogy szedjem be ezt. Már köszönt is volna el, de hirtelen azt se tudtam mi van, hogy ennyi volt? Visszakérdeztem, hogy ez milyen gyógyszer? Annyit mondott, hogy ettől majd meg fog jönni. Viszontlátásra......
Szóval nem mondott semmit, hogy mi lehet a baj, hogyan kéne kezelni, mire számítsak ha ezt beveszem. Még csak meg se nézte, hogy nem vagyok-e terhes. Ami valószínűleg nem vagyok, mert védekeztünk minden alkalommal január óta, ezért nem is teszteltem eddig, meg azért, mert utálok folyton csalódni. Mindenesetre most vettem tesztet amit holnap reggel majd megcsinálok. Megvettem ezt a gyógyszert is, de nagyon hajlok afelé, hogy ne vegyem be. Mi van ha most is csak késik? Nem akarom, hogy teljesen felborítsa az amúgy is borzasztó ciklusomat.
Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Ja még annyit, hogy eddig csak magán dokinál voltam, nem mintha megtehetném, de úgy voltam vele, hogy a nőgyógyászat az a terület amin nem szabad spórolni, fontos, hogy tényleg figyeljen rám az orvos, végighallgasson, megvizsgáljon, és tájékoztasson, hiszen ezen nagyon sok múlik, mondhatni minden. Most gondoltam adok egy esélyt az ingyenesnek, hátha pozitívan csalódok benne. Hát nem így lett sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!