Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy rákom van? Meggyógy...

Ősz kérdése:

Lehet hogy rákom van? Meggyógyulok?

Figyelt kérdés
Mammográfiás vizsgálat szerint uh-ősz óta növekedett a fibroadenoma-jó indulatú daganat

2016. márc. 17. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kezelések! Sok sikert! Ismerek olyanokat akik meggyógyultak.

Sikerülni fog!

2016. márc. 17. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Fibroadenómája sokaknak van, jóindulatú. Hol nő, hogy összemegy, akár el is tűnhet magától.

Ha nem akarod megműttetni, akkor érdemes egészséges életmódra váltani, kerülni a tartósítószeres, mesterséges összetevős kajákat, és esetleg progeszteron-krémet használni.

Egyébként mit mondtak a vizsgálaton? A doki javasolja a kivételt? Egyébként az sem nagy cucc, nem kell aggódnod. Rákod biztosan nincs.

2016. márc. 17. 18:07
 3/14 A kérdező kommentje:
azt mondja 80 %hogy rossz indulatú de meg fogok gyógyulni-majd húsvét után tudom meg a leletet
2016. márc. 17. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Itt valami nem stimmel. Ha fibroadenoma, akkor jóindulatú. Ha 80% hogy rosszindulatú, akkor az nem fibroadenoma. Milyen leletet kapsz meg húsvét után? Biopsziát végeztek? Sejtmintát vagy szövetmintát vettek?

Egyszer engem is beparáztattak, mert a sejtmintában furcsa sejtek is voltak. Aztán a szövettan igazolta, hogy nincs semmi gáz.

2016. márc. 17. 18:42
 5/14 A kérdező kommentje:
majd jövő héten vesznek belőle mintát túvel-semmit nem tudunk csak azét mondta hogy rossz mert növekedett-nagyon el vagyok kenődve-és szabálytalan az alakja
2016. márc. 17. 18:48
 6/14 A kérdező kommentje:
echoszegény képlet
2016. márc. 17. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Nálam is ugyanez volt! Sajnos a biopszia eredményére sokat kell várni, és addig idegeskedik az ember. Ha növekszik a fibroadenóma, akkor mindig így járnak el, de szinte mindig az derül ki, hogy nincs vele semmi rosszindulatú, egyszerűen csak nőtt. Persze lehet, hogy azt fogja javasolni a doki, hogy vetesd ki akkor is, ha jóindulatú, mert jobb, ha kint van. Ezen se aggódj, ez egy kis rutinműtét, nem fog sérülni tőle a melled. Hány éves vagy? Gyerek van már, vagy tervezel a közeljövőben? Aki tervez, annak a szoptatás miatt is azt szokták javasolni, hogy vetesse ki a fibroadenómát.

De miért írtad korábban, hogy 80% hogy rosszindulatú? Ezt most a doki mondta, vagy te?

2016. márc. 24. 07:01
 8/14 A kérdező kommentje:
van már egy nagy gyerekem-elmúltam 40 éves-de még szeretnék élni vannak terveim-meg nem gondolnám hogy itt a vég-remélem megyógyulok!Az orvos mondta a 80 % ot.mert növekedett-kedden lesz eredmény nagyon félek!
2016. márc. 24. 19:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit félreértettél! A fibroadenóma gyakran növekszik, de attól még nem lesz rosszindulatú. Ha valamiért rosszindulatú burjánzás indulna meg benne (ami ritkán fordul elő) akkor sem tudná a doki megtippelni, azt csak a szövettan mondja majd meg, amihez tűvel mintát vesznek. Nem lehet, hogy azt mondta: 80% hogy műteni kell? Mert a nagy fibroadenómákat valóban műteni szokták, attól függetlenül, hogy jóindulatúak!
2016. márc. 25. 18:41
 10/14 A kérdező kommentje:
az biztos hogy műteni kell mert növekedett-vettek mintát belőle tűvel-jövő héten lesz eredmény nagyon félek tőle
2016. márc. 25. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!