14 éves lány vok. Szerintem petefészek rákom van. Honnan tudjam meg h tényleg van? Mik a tünetek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 07:38
1/13 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, hogy mik a tünetek, akkor miből gondolod, hogy daganatos vagy? :D
2/13 A kérdező kommentje:
puffadt a hasam, a puffadás elleni gyógyszer sem segit szokott fájni a hasam
2014. jún. 14. 07:44
3/13 anonim válasza:
A google a barátod.
Biztos olyat eszel, amitől fellpuffadsz és attól fáj a hasad.
Méghogy petefészekrák.
Járj be biosz órára inkább és figyelj oda.
4/13 anonim válasza:
A tüneteid sokféle bajra utalhatnak, lehet ételtolerancia is, de bélbetegségtől kezdve sok minden egyéb más is, ki kell vizsgáltatni, menj el a háziorvoshoz és ne képzelj be egyből súlyos bajt.
5/13 anonim válasza:
Honnan? Itt majd meg mondják a tutit. Az orvosok azok nem tudják.
6/13 anonim válasza:
tünet fájó has és puffadás ---> XXXXXX ---> petefészekrák
legyen szíves valaki behelyettesíteni nekem az ikszek helyére a hiányzó logikai lépéseket, mert nem értem....
7/13 anonim válasza:
Drágám, neked nem petefészekrákod van, hanem hipochondriád, nem kicsi. Én is ételintoleranciára gyanakodnék, szóval mi lenne, ha elbattyognál az orvoshoz, ahelyett, hogy hülyeségeket képzelsz be magadnak?
8/13 anonim válasza:
Puffadásból miért a legrosszabbra gondolsz? Az lehet emésztőszervi probléma is, és ráadásul nem is olyan súlyos, mint gondolod. Először a háziorvoshoz menj.
9/13 anonim válasza:
Hát lehet pl lisztérzékeny, az azért nem kellemes.
10/13 anonim válasza:
Na az az egy biztos, hogy nem rákod van!!
14 évesen szinte kizárt és akinek az van, annak számtalan más tünete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!