Milligest fogamzásgátló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,most kezdem szedni. Nőgyógyászom írta fel, és azt mondta,hogy attól függetlenül,hogy a tájékoztatóba 1. Nap van, a 3. Napon kezdjem el szedni, és a 21-7 napot szigorúan tartsam be. Valakinek hasonlót mondott orvos,és milyen tapasztalaitok vannak? (Azt mondta azért ezt írta mert vérzészavarra ez a legjobb[mindig megjött, de 25-40 napig bármikor, félidős folyással tudtam hogy mikor fog megjönni]) Köszi :)2016. márc. 14. 13:32
1/1 anonim válasza:
Szia! Én is milligestet szedtem jó volt órára pontosan jött meg 28 napra, nem voltam olyan pattanásos sem és a vérzés mennyisége is csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!