Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol lehet ha sok a valadekom?

Mitol lehet ha sok a valadekom?

Figyelt kérdés

Egyszer ilyen egyszer olyan nagyon sokszor volt mar huvelygombam szinte 2-3-4 havonta az van de nem tudom miert :/ valaki tudna segiteni ? :/ huvelygombam az elso szexualis egyuttletem után kezdodott de nem valtogatom a fiukat azota is ugyan az a baratom ő egeszseges nem hiszem h tole kaphattam el valamit esetleg a muszalas bugyiktol ujul ki ujra ? Valaki valami ötlet? Senkinek nem merek szólni mert nem vagyok senkivel olyan helyzetbe hogy megosztanám valakivel is a magán ügyeimet orvoshoz azert nem merek menni mert felek hogy megtudnák itthon :/

(Normalis valaszokat kernék)

2016. márc. 13. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyelj. Első körben el kell menni nőgyógyászhoz, bár jobban jársz, ha bőrgyógyászhoz mész (igen, ők is foglalkoznak ilyen jellegű fertőzéssel és sokkal alaposabbak a nőgyógyászoknál) ragaszkodni kell a hüvelykenet tenyésztéshez (a bőrgyógyászaton alapból csinálnak, nőgyógyászaton ritka, ott csak hasukra ütnek és írnak fel valami kúpot), abból kiderül, hogy pontosan milyen kórokozód van és milyen számban és azt célzottan kezelni tudják. És veled egyidejűleg a barátodat is kezelni kell.

Na, meg aztán a barátod milyen módon vizsgáltatta ki magát? Neki vettek mintát a makkjáról és azt kitenyésztették és utána neked már nem volt gondod?

Ugyanis ha nem történt ilyen vizsgálat, akkor nagyon is előfordulhat, hogy ő fertőz vissza téged (a pasiknak ugyanis általában semmilyen tünetet nem okoz, csak hordozzák és a lányokon-nőkön jön ki, akivel együtt vannak), illetve ha a vizsgálat nem most volt, akkor meg azóta simán te megfertőzted őt.

A másik, hogy a kezelés után hüvelyflóra helyreállítást kell csinálni, erre való készítménnyel.

Fehérneműből csak is pamutot hordani, a fehérneműket, törölközőket 60 fokon mosni és akkor nem lesz gond.

Illetve, ha netán szednél fogamzásgátlót, akkor azt hagyd abba, ugyanis ha ennyit van ilyen jellegű gondod, akkor azt okozhatja a fog. gátló is!

2016. márc. 13. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Menj el nőgyógyászhoz, ezt egyedül is megteheted. Ő vesz mintát a hüvelyváladékból és pontosan megtudja állapítani, hogy mi bajod. Mondd meg neki azt is hogy kapcsolatod van és éltek nemiéletet. A barátod lehet, hogy tünetmentes, de hordozhatja a bacikat vagy a gomba is jelen lehet és az együttlétekkor visszafertőzhet. Őt is kezelni kellesz.

Az orvosi titoktartás rád is vonatkozik. Továbbá hüvelyi fertőzést bármikor összeszedhet az ember lánya. Nemiéletet sem kell hozzá élni hozzá és élete során szinte minden nő átesik valamilyen fertőzésen legalább egyszer.

Lehet, hogy kellemetlen orvoshoz menni, de az állandóan visszatérő viszketés, vagy a nem megfelelően megválasztott kezelés kellemetlenebb.

Ha anyukád tud a barátodról és arról, hogy aktív nemiéletet élsz akkor ezt is megoszthatod vele.

2016. márc. 13. 19:12
 13/13 A kérdező kommentje:
nem folyok bele a vitába :) olyan valaszolokat kertem akik nyugodtan normalisan tudnak otletet adni :)
2016. márc. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!