Mitol lehet ha sok a valadekom?
Egyszer ilyen egyszer olyan nagyon sokszor volt mar huvelygombam szinte 2-3-4 havonta az van de nem tudom miert :/ valaki tudna segiteni ? :/ huvelygombam az elso szexualis egyuttletem után kezdodott de nem valtogatom a fiukat azota is ugyan az a baratom ő egeszseges nem hiszem h tole kaphattam el valamit esetleg a muszalas bugyiktol ujul ki ujra ? Valaki valami ötlet? Senkinek nem merek szólni mert nem vagyok senkivel olyan helyzetbe hogy megosztanám valakivel is a magán ügyeimet orvoshoz azert nem merek menni mert felek hogy megtudnák itthon :/
(Normalis valaszokat kernék)
Szia:)
hány éves vagy?:)
ne aggódj annyira:)
Első körben, milyen típusú bugyit hordasz gyakran? (ez fontos hidd el)
nem lehet hogy a barátod annak ellenére hogy egészséges, nem mosta meg rendesen?:(
Ha nincs a közeledben ilyen ember, és még anyudéknak sem szólsz ezt nagyon nehéz kezelni:( Ha gondolod írj privátban, megpróbálok segíteni:) Jobbulást:)
Aha!
Teszteld le inkább:
Nem szedsz fogamzásgátlót?
Mert az állandó antibiotikus hatással bír, attól lehet állandó hüvelygomba.
1 vagyok
bocsi hogy közbe szólok. de drága 9-es...ha ennyire tudod, akkor mi lenne ha adnál valami hasznos tanácsot a kérdéssel kapcsolatban, és nem csak össze vissza dumálnál?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!