Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok? Mit tegyek?...

Terhes vagyok? Mit tegyek? Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 16 eves vagyok múlt honapban is nehezen jött meg mert 2 hónappal ezelőtt nagxon felfáztam. De most is nehezen jön eg. Barátomnak mindig mondom, hogy csináljuk óvszerral, de mindig azt mondja,hogy vigyáz és eddog tényleg nem lettem terhes. Most viszont késik mült hónapban késve 10.-én volt jött meg. Most iskolába nem megyek ezen a héten mert fejfájással és hányingerrel itthon maradtam. Kemény a hasam és faj ha erősebben megnyomom. Olyan mintha kis mirigyek vagy gombocok mozognának a hasam ban amikor elkezdem nyomkodni mert nem tudom mi az. Ha jövőhétig nrm jön meg akkor barátommal elmegyek nőgyógyászhoz. Remélem nem ítéltek el!

Kérlek segítsetek ha tudtok.

Előre is köszönöm!

2016. márc. 11. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De igen, buta vagy. Én is szexeltem 16 évesen, meg még sokan mások is, de nekem legalább volt annyi eszem, hogy védekezzek!
2016. márc. 11. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy 16 éves vagy, senki nem szólt be az életkorodra eddig. Kizárólag azt nehezményezi mindenki, hogy buta vagy a szexhez és felelőtlen vagy, ez viszont nem az életkorod miatt van kizárólag. Ahogy írták felettem is, 16 évesen is lehet éretten és okosan szexelni.
2016. márc. 11. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előváladék izgalmi állapotban folyamatosan távozik. Nem csak egyszer kijön mint az ondó és kész.

Ne várj egy hetet. Menj el a legközelebbi drogériába, áruházba, gyógyszertárba és vegyél egy terhességi tesztet.

ui: senkinek nem a koroddal volt baja, hanem azzal, hogy tudatlan vagy.

Továbbá gondolkozz el azon, hogy a barátodnak mennyire vagy fontos, ha a kérésedre gumit sem hajlandó húzni.

2016. márc. 11. 19:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Ti sem vagytok masok csak okoskodok... azert irtam, h segitseget kerjek, vagy tanacsot nem beszologatasokert... okoskodjatok masoknak kosz
2016. márc. 11. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Egy intelligens ember az építő jellegű kritikát nem b...szogatásnak, hanem segítségnek veszi és tanul belőle!

Mindamellett a helyes válasz a kérdésedre többször is elhangzott:

- menj a gyógyóba, vagy a drogériába, vegyél terhességi tesztet és akkor kiderül terhes vagy-e, avagy sem!

- ha igen irány a doki;

- ha nem akkor három eset lehetséges:

= vagy folytatod tovább azt amit eddig is tettél és reménykedsz, hogy nem te leszel az aki a "vigyázás" ellenére teherbe esik;

= vagy belátod végre eddig felelőtlen voltál és mától gumit húzatsz a barátod péniszére mielőtt megközelítené a puncidat (a többi módszer nem elég hatékony);

= vagy feliratsz állandó fogamzásgátló tabit a dokival és akkor lehet nyogodtan gumi nélkül is szexelni;

2016. márc. 11. 22:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta es az eddigi valaszok rohadtul parasztok voltak es nem vagyok terhes kosz a nabysegitseget... itt is csak nagy okodkodok vannak nem segitseget adok... de nem kellett segitseg mert azota megjott... pusz...
2016. ápr. 16. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Már meg ne haragudj, de én nem érzem azt, hogy paraszt lettem volna a válaszomat illetően.

Ha viszont Te kioktatásnak tartod azt, ha valaki felhívja a figyelmedet a felelősségteljes szeretkezésre, akkor ne csodálkozz azon, ha elítélnek. Nem azért mert szexelsz 16 évesen, hanem azért, mert a "vigyázás" nem elégséges fogamzásgátló módszer annak, aki semmiképpen sem akar gyereket.

És ha Te mégis annak tartod, akkor vagy tényleg buta vagy, vagy pedig felelőtlen.

Most pedig, hogy kiderült mégsem vagy terhes örülj neki és ahelyett, hogy duzzognál a válaszomon, inkább - a folytatást illetően - fogadd meg a tanácsomat, amit legutóbb írtam.

2016. ápr. 17. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!