lany vagyok es nagyon izzadok, mindegy hova megyek, egy oriasi folt van a honajjamnal.. nem tudom felemelni a karom, nehogy lassak. mar kiprobaltam ezer fele dezodort, de nem jo semelyik se. elegge idegesito, szoval kene tenni ellene valamit..
Vegyél Solutio Antisudorica-t. Én is ugyanígy voltam, amikor olyan idős voltam, mint te, sőt, még fitalabb, és egyedül ez vált be. :)
Azóta eltelt 10-13 év, de vészhelyzetekre a mai napig tartok itthon ebből a csodaszerből. :)
2016. márc. 8. 21:38
2/7 anonim válasza:
majd kinövöd, most vagy ebben az időszakban
amit tenni tudsz, hogy viszel magaddal cserepólót és tisztálkodó kendőt
2016. márc. 8. 21:41
3/7 anonim válasza:
kamaszkori sajátosság.
2016. márc. 9. 08:11
4/7 anonim válasza:
A hormonváltozások miatt van, normális.
2016. márc. 9. 15:37
5/7 anonim válasza:
Nekem is a Solutoin Antisudorica segített 3-400 ft a gyógyszertárban kapható.Fürdés után,törölközés után egy kis fülcuccával kis mennyiséget kell a hónajra rákenni és veheted és fel a felsőd,reggel meg nem kell a hónajról ezt lemosni csak simán az eddig használt deodat vagy soraydet használod (ne borotváld le a hónaj szőrt ezen a napon mert nagyon csípne)
Próbáld ki de úgy hogy este felkenned és kihagysz egy napot.
Nekem elsőre bevált és eleinte 3 naponta használtam,majd 2 hetente és mara csak vésztartalékkênt van otthon.Évente 2-3 szor.
2016. márc. 9. 18:50
6/7 anonim válasza:
Én is nagyon tudom ajánlani a Solutio Antisudoricát. Nagyon sokáig szenvedtem vele kb 11éves koromtól 15ig. Aztán ezt elkezdtem használni először 3naponta aztán hetente és most vagyok 18éves és mostmár odáig eljutottam hogy van hogy másfél havonta kell egyszer bekennem, de ha nem kenném be akkor sem izzadnék annyira mint régen. Én azóta is rettentő elégedett vagyok vele és tényleg nem tudom mi lett volna velem, ha ezt nem találom meg. És a durva, hogy ez még csak a második üveg amit vettem és még félig van. Szóval elképesztő sokáig kitart nekem. :)
2016. márc. 9. 20:07
7/7 anonim válasza:
Èn is az atisudoricat használom. Sokáig küzdöttem az izzadásal,de ez a párszázas csodaszer segített. Külföldön nem tudom beszerezni így most a perspirex nevű hasnló készítményre cseréltem ami szintén csodaszer viszont nagyon drága,de sokáig elég mert csak egy héten egyszer kell alkalmazni. Mindenképpen este tisztálkodás után használd lefekvés előtt. Sok sikert :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!