Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem érzem hogy meg fog...

Miért nem érzem hogy meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat az újabb "lehetek-e terhes" kérdésért, de már nagyon rosszul vagyok ettől az egész dologtól.

Már peteérés után szoktam érezni, hogy fáj a mellem, mensi előtt meg kb 2 nappal már görcsöl a hasam. Most semmit nem észleltem ezekből, és holnap meg kell lennie.

Ha ez nem lenne, nem is aggódnék, de így már elkezdek gondolkodni rajta, hogy nem-e véletlenül lecsúszott a gumi mikor a barátommal szexeltem, csak nem vettük észre, vagy valami ilyesmi. Szédülök is sokszor meg fáradékony vagyok, bár ennek lehet köze ahhoz, hogy meg vagyok fázva. Tesztet nem vettem, mert volt már ilyen, és míg vártam az eredményt, már majdnem eljultam, annyira féltem, hogy pozitív lesz.

Van okom az aggodalomra, vagy csak valami más miatt késik? Köszönöm aki elolvasta :)

21/l

2016. márc. 5. 14:02
 1/1 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért vegyél tesztet, de az is lehet, hogy késik.☺
2016. ápr. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!