Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem érzem, hogy meg fog...

Miért nem érzem, hogy meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Elvileg ma kellene megjönnie, de nincsenek tüneteim. Általában 1héttel hamarabb fájni szokott a mellem, kb.2nappal hamarabb szurkálni szokott is a hasam is.

Fájdogált a hasam mostanában, de nem igazán tudtam hova tenni.. Tiszta ideg vagyok.

Kihúzták az egyik fogamat, mert rettenetesen fájt, cataflamot szedtem rá, először ennek akartam betudni, hogy nem érzem az fájdalmakat..(mensi alatt is ezt a gyógyszert használom a görcsökre).

Igazából nem változott meg semmi, nem vagyok fáradékonyabb, gyengébb, nem vagyok rosszul... semmi.

5,5 éve menstruálok, általában pontosan jön meg, vagy 1-2 nap +/-

Ebben az évben sorban így volt : 1+,0,0,0,-1,-1,0,-1,-4,-4

(+ ha egy nappal később, 0 ha pontos, - ha hamarabb.. és 28naphoz viszonyítva)

Élek nemi életet (1éve majdnem), de MINDIG védekezünk, és a gumi sem szakadt ki 100%.

Még is ideges vagyok :( ...

Tesztet csak holnap tudok venni.

Szerintetek?

18/L

2014. okt. 28. 10:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez mennyire befolyásolja, DE étvágyam az nincs, nagyon keveset eszek, főleg júni vége,júli eleje óta. (Sosem voltam nagy evő) Elég vékony vagyok (43-44kg 160cm) Voltam már azóta vérvételen, meg vizsgálaton, de nincs különös betegségem. Vashiányos vagyok, de már kicsi korom óta.
2014. okt. 28. 10:52
 2/5 anonim válasza:
Nekem is volt már hasonló, szerintem várj még 1-2 napot :)
2014. okt. 29. 15:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, várok még. Nagyon ideges vagyok.. :(
2014. okt. 29. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez miatt nem idegeskedj már nincs előírva hogy napra pontosan mikor kell megjönnie. Tesztet meg szinte szerintem felesleges venned. Várj még pár napot.
2014. nov. 19. 17:14
 5/5 A kérdező kommentje:
5 napot késett, de megjött. 3 teszt is negatív lett.. :)
2014. nov. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!