Min kéne változtatnom ahhoz, hogy szép legyen a bőröm?
nekem az acnesol bevált.
fültisztító pamaccsal kentem fel, hogy ne legyen sárga a kezem.
minden este használd.
lehet hogy felnőttként még a terhesség alatt is használnod kell, de utána van esélyed rá hogy elmúljon.
én 26 voltam mikor elmúlt.
Hol jönnek elő?
Én 7 évig szenvedtem vele, csak az államon. Vérvételen néztek TSH-t? Nőgyógyász kért hormont valaha? Hüvelyi UH?
Szia:) Nogyogyasszal irass fel egy hormonvizsgalaton a menstruacio 3.napjan kell elmenni,de o is szepen el fogja mondani. :) Altalaban a magas androgen hormonok okozzak a problemat,pl nalam is ez volt( en a Diane 35-t szedtem ra 3 evig,csodas volt a borom,de hajam alig van azota,ugyan hosszu,de ritka. Vagy ultrahangot is javaslok pcos gyanu miatt,vagy akar inzulinrezisztencia is lehet.
Megkerdezhetem,hogy milyen fajta fogamzasgatlot szedsz? Mert pl: nekem a valtasnal pont az uj fajta gyogyszeremtol jott ki egy csomo a hatamon.
Szerintem visszaallok majd a regire,a Diane-re,amit neked is javaslok.De beszeld meg a nodokiddal elotte,hogy szerinte is jo otlet-e,de utana fokozatosan persze atalhatsz egy alacsonyabb hormontartalmura,mert tenyleg rendesen felboritjak a hormonhaztartast abbahagyast kovetoen ezek a gyogyszerek...
Vagy a homeopatias gyogynovenyek es szakember sem rossz otlet szerintem,kornyezetemben mar eleg sok embernek segitett kulonbozo betegsegekben.
Meg egy tipp:ami nekem rengeteget segitett az a szalicilsav volt,patikaban lehet kapni (2%-os).
Majd ird meg a fejlemenyeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!