Mi lehet ez a nunimban?
Oké...elég hülyew kérdés lesz..de nem tudom mi lehet...:S
A hüvely bejáratomnál, kis kiálló húsdarabka/bőrdarabka van...és nem tudom miaz.. a hüvelyemben van, és mikor a tükor előtt fel teszem a lábam, látszik is picit...oylan mint egy pici nyelv... :S
Furcsa kérdés...de esküszöm nem tudom mi :/
Nektek is van ilyen, vagy mi?
20 L
nincs rá magyar megfelelő fogalom vagy szó, de angolul a diagnózis röviden annyi hogy "septate hymen". ez azt jelenti hogy a szűzhártyád úgy alakult ki, hogy két oldalt volt rajta a kisebb átengedő nyílás, míg középen egy hártyaréteg ott maradt. ez a kis darabka ami nektek van valószínűleg ennek az átszakadt rétegnek a maradványa.
szinte csak angol források léteznek erről, de olvassatok utána ha érdekel benneteket (ábrázolva is van):
Köszi a válaszokat! :D
Igen 20 vagyok, bocsi de hirtelen jutott eszembe a megfelelő szakmai neve :)
Utolsó előtti, nem tudom hogy nekem ilyen lenne-e...nem hiszem :S A hüvelyemben nem érzem, nemlátom hogy olyan lenne mint a képeken...inkább kilóg picit... :)
Utolsó, nyugodj már meg.
Én tudom miről beszélsz kérdező, nekem is van és az NEM a hüvely, hanem benne van. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!