Mi lehet ez a nunimban?
Figyelt kérdés
Oké...elég hülyew kérdés lesz..de nem tudom mi lehet...:S
A hüvely bejáratomnál, kis kiálló húsdarabka/bőrdarabka van...és nem tudom miaz.. a hüvelyemben van, és mikor a tükor előtt fel teszem a lábam, látszik is picit...oylan mint egy pici nyelv... :S
Furcsa kérdés...de esküszöm nem tudom mi :/
Nektek is van ilyen, vagy mi?
20 L
2016. márc. 6. 20:32
1/16 anonim válasza:
Hát, a nevét nem tudom, de nekem is van.
2/16 anonim válasza:
Lehet pl. a szűzhártya maradványa.
3/16 anonim válasza:
#1 vagyok, kedves #2, nekem biztos nem, mert mindig ott van. Mellesleg szűz vagyok. :D
4/16 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy szűzhártya maradvány lenne...:/
Elég nagy "nyelvecske" és ki is lóg a hüvelyből...
Picit zavar hogy ott van....de amúgy nincs vele baj..csak annyi hogy nem tudom mi az XD
2016. márc. 6. 20:42
7/16 anonim válasza:
Ha nincs attól még rendben vagyok?
9/16 anonim válasza:
Nekem nincs, eddig nem is hallottam ilyenről. De mostmár érdekel, hogy mi lehet az? Senki nem tudja?
10/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! akinek van ilyen kis nyelvecskéje, akkor az jó hír nekem :D :D
akinek nincs, hát akkor mi vagyunk furcsák vagy hogy van? :D
2016. márc. 8. 18:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!