Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfazas vagy terhessegi...

Felfazas vagy terhessegi tunet esetleg betegseg?

Figyelt kérdés
Reggebben fajt a hasam alja mikor pisiltem, aztan elmult. Most megint ramjott nemreg es megint elmult viszont most meg mar rendesen faj a hasam, de mikor pisilek akkor mar nem, hanem ugy mindig. Mikor megakarom eroltetni akkor jobban. Tegnap mikor mentem akkor fajt, ma mar annyira nem. Akkor most ez mi lehet? terhessegre amugy en egyaltalan nem gondolok mivel utoljara febr.8-an voltam egyutt a baratommal, es akkor is vedekeztunk. Majd most 14-en kene megjonnie. ez lehet akar betegseg is?

2016. márc. 3. 12:02
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, es aranyerem van. De nem kezelem mar egy jo ideje megvan. Attol is lehet?
2016. márc. 3. 12:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem hólyaghurutnak és/vagy egyéb medencegyulladásnak tűnik, orvoshoz kellene menni vele, ne várd meg, míg vért pisálsz.
2016. márc. 3. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!