KÉshet azért a menstruációm, mert pár hete elkezdtem nemi életet élni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 09:19
11/15 anonim válasza:
Minek kell szexelni?? Nem igaz hogy nem bírsz a p.ináddal! Hány éves vagy? 12:O?? Annyira kell egy f-asz a puncidba? Heee?? Szégeny hogy 12-13 éves lányok nyalatják magukat meg sz.opják a f.aszt! Meg anál szex:O Fújj!! Inkább foglalkozz a tanulással! Ne a p.ináddal! Menőzni akarsz hogy már nem vagy szűz? Egy jó nagy lóf-asz kéne a szádba!! Azt szopogathatod! meg jól elverni a segged azt megtanulnád hogy miként kell viselkedni!!! Ilyenekből lesznek a k.urvák!!! Undorító r.ibanc vagy!!
12/15 anonim válasza:
Úgy felidegesítenek az ilyen lotyók!!! Te mocskos sz.arházi r.ibanc!!!
13/15 anonim válasza:
Szia! Nekem, miután először lefeküdtem a barátommal, kb 2 hetet késett. Hiába védekeztünk, én is halálra izgultam magam, úgyhogy vettem egy tesztet. Persze negatív lett, és ez azért megnyugtatott. Szerintem vegyél egyet te is. :)
14/15 anonim válasza:
szia!nekem ugyanígy volt,sőt amíg nem lett egy igazi hosszútávú kapcsolatom,amitől rendszeres lett a nemi életem,addig a ciklusom is ide-oda csúszkált,néha hónapokat is.vegyél tesztet,az megnyugtat.én orvosnál is voltam.
15/15 A kérdező kommentje:
11 50esnek és 11 53asnak üzenem, hogy nem 12 éves vagyok, hanem 21!
Nem értem miért kell ilyeneket írosgatni, ezzel csak magatokat minősítitek.
2010. ápr. 1. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!