Normális, h nem múlt el a menstruációm, amikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
1 hónapig tartott a menstruációm, mindaddig, amíg szedtem a gyógyszert. Ezután abbahagytam a szedését, de most megint gondolkodom, h megpróbáljam e újból.2010. dec. 8. 13:18
1/5 anonim válasza:
Első hónapban előfordul elég gyakran. Ha második-harmadik levélnél is ez van, akkor orvos.
Persze ez pecsételő vérzésre vonatkozik. Ha egész hónapban normális erősségű volt (nem csak csöpögött meg maszatolt), akkor már rég orvoshoz kellett volna menni.
2/5 anonim válasza:
Amikor elkezdtem szedni (a menses első napján), több mint két hétig megvolt, bár nem túl erősen, aztán elmúlt nagy nehezen, a 7 napos szünet 5. napján megjött. Ami a legfontosabb ilyenkor nem szabad önkéntesen abbahagyni, amit leírtam az teljesen normális volt, ha egy hónapig nagy mennyiségű volt vissza kellett volna menni a dokihoz, hogy most mi legyen...de ezzel totál felborítottad a ciklusodat...előbb gondolkozni kellett volna nem abbahagyni, és most ne újra kezd, mert akkor tényleg totál kikészül tőle a szervezeted, hanem menj el az orvoshoz és meséld el az egészet...
3/5 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit elbizonytalanodtam, nem gondoltam, h gond lehet, ha megint elkezdem szedni. 1 hónapot hagytam ki, és nem vettem észre semmilyen változást, a ciklusom sem borult fel tőle, ami miatt abbahagytam az a nem szünő menses volt. Szóval, ha ugyan ezt a gyógyszert megint elkezdeném szedni, ártanék magamnak?
köszönöm a válaszokat
2010. dec. 8. 14:55
4/5 A kérdező kommentje:
egyébként a jangee típusú 3/0.02 milligram-os tablettát szedtem
2010. dec. 8. 14:56
5/5 anonim válasza:
Jól bekavartad a szervezeted. Első hónapban a vérzés normálisnak mondható, főleg ha a mensid első napján kezdted el szedni a gyógyszert. Végigszedted legalább az első levelet? Szerintem most önkényesen ne kezd el megint, előbb keresd fel a nődokit, mert lehet még nagyobb galibát okozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!