Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikortol ved a fogamzasgatlo...

Mikortol ved a fogamzasgatlo ha nem verzeskor kezdtem el szedni?

Figyelt kérdés

Azt hittem hogy megjott es elkezdtem szedni valoszinuleg rosszkor de az is meglehet hogy az volt a "verzesem". (Inkabb csak barnaztam)

Tehat bevettem eletem elso fogamzasgatlojat. egy honapig gumit hasznaltunk. Most mulik el az elso fogamzasgatlo altal elohozott verzesem (megvonasosnak hivjak ha jol tudom de nem biztos) es most nem tudom hogy elhagyhatjuk mar a gumit vagy meg ne? A masodik level 2. Gyogyszerenel tartok!

2016. febr. 27. 20:01
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Istenem, ha ennyire parázol akkor inkább ne is szexelj.

Amúgy meg:

1) a gyógyszernek van betegtájékoztatója,ott minden le van írva, hogy mikortól véd, mire figyelj stb

2) ha te úgy gondolod, hogy kellemetlen lenne ha beléd élvezne a párod, akkor ne szedd a bogyót, használjatok óvszert mert ennek így semmi értelme

3) elég nagy hülyeség, hogy felteszel 800 kérdést és csak összezavartatod magad. Nyilván vannak akik nem veszik komolyan a válaszadást, de ha te senkinek nem vagy képes hinni, akkor ne is kérdezz.

Hívd fel a nőgyógyászod ha annyira nagyon aggódsz, majd ő megmondja, de ne lepődj meg ha ki fog nevetni. Nekem mikor elkezdtem szedni, alaposan elmondta előtte, hogy ez, hogy is működik, plusz elolvastam a tájékoztatót párszor. De komolyan ha ekkora kételyeid vannak, inkább ne szedd a gyógyszert mert így csak teljesen feleslegesen "mérgezed magad". Ha nem kerül beléd sperma akkor abszolút felesleges.

2019. jan. 20. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!