Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikortol ved a fogamzasgatlo...

Mikortol ved a fogamzasgatlo ha nem verzeskor kezdtem el szedni?

Figyelt kérdés

Azt hittem hogy megjott es elkezdtem szedni valoszinuleg rosszkor de az is meglehet hogy az volt a "verzesem". (Inkabb csak barnaztam)

Tehat bevettem eletem elso fogamzasgatlojat. egy honapig gumit hasznaltunk. Most mulik el az elso fogamzasgatlo altal elohozott verzesem (megvonasosnak hivjak ha jol tudom de nem biztos) es most nem tudom hogy elhagyhatjuk mar a gumit vagy meg ne? A masodik level 2. Gyogyszerenel tartok!

2016. febr. 27. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen, biztos! Egy hét után védett vagy ha nem ciklus első napján kezded szedni.

Egyébként meg lehet az lett volna a menzeszed csak bekavart a tabletta.

2016. febr. 28. 08:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2016. febr. 28. 08:59
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen védett vagy, szexeljetek nyugodtan gumi nélkül. És ne húzza ki a vége előtt. 😁
2016. febr. 28. 11:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Utolsonak: most meg is tortent viszont kihuzattam vele, mert egy masik kerdesben amit regebben tettem fel elegge elbizonytalanitottak mar megint, lehetseges hogy fel kene hivjak egy nogyogyaszt. Nem tudom igy hogy reagal a szervezetemre a gyogyszer hoy egyaltalan nem a menstruaciokor kezdtem el szedni. Igy igy hat es eleg az egy honap vagy sem...
2016. febr. 28. 16:03
 15/21 anonim ***** válasza:
A nőgyógyásznak se fogod elhinni, hogy már védett vagy?
2016. febr. 28. 16:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Amúgy meg minek teszel fel egy kérdést, ha senkinek sem hiszel. De akkor használjatok még gumit 2 hónapig...
2016. febr. 28. 16:37
 17/21 A kérdező kommentje:
De elhiszem
2016. febr. 28. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Fogd már fel, hogy védett vagy, nem hiszem el. 😅 Ha ennyire szarsz, ne szexelj sehogy.
2016. febr. 28. 17:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Inkabb ilyen paras emberbol legyen tobb kint azokbol akik ossze vissza basznak es xy abortuszt vegeztek
2016. febr. 28. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:
De ez nem normális :D
2016. febr. 28. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!