Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma reggel fel keltem és véres...

Ma reggel fel keltem és véres váladék szerüséget vettem észre a bugyimban. E honapban volt menszeszem! Elöző honapbban meg 2x is. Akkor mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A telefonomra töltöttem le egy női napló szerüséget. És ma azzal fogadott hogy ( Nagy eséllyel teherbe. ) ugye ez az alkalmazàs tévedhet is? mert ebben a honapban volt menszeszem normàlisan, Februàr 14től, 18ig. Aztàn elözö honapban Januàrban, 2x volt menszeszem.. :o nem tudom hogy miért, de volt 1x , 1.-4.éjig, aztàn 27.töl, 31ig.

2016. febr. 26. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és mióta menstruálsz? Korábban rendszeres volt a ciklusod, vagy mindig így össze-vissza jött meg? Élsz szexuális életet, védekeztek rendesen?

Egyébként nem hónap szerint kell nézni, hogy volt-e menzeszed, hanem a ciklust kell számolni. A vérzés első napjától kezdve kell számolnod a következő vérzés első napjáig, akkor kijön egy szám, ami azt jelzi, hány napos a ciklusod. Ez a szám kb. 28-35 közötti általában, ha nagyon más a szám minden két vérzésed között, akkor rendszertelen a menstruációd, aminek több oka is lehet.

2016. febr. 26. 09:07
 2/3 omba ***** válasza:

ha ebben a hónapban volt kettő is, akkor nemigen lehetsz terhes... viszont, ah kettő is volt, az baj.

Szóval irány a nőgyógyász, csak jobban tudja mint ez p_cs alkalmazás, horoszkóp, meg vajákos asszony

2016. febr. 26. 09:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, 1-es: 16 éves vagyok és igen élek, menszeszem 12éves korom óta van, ma lessz orvos el fogok menni hozzà, egyik ismerösöm szerint mivel régota van folyàsom kb 1éve voltam is vele nögyógyàszatnàl írt nekem fel rà gyógyszert,egy darabig hatott,de mostanra erősödött a folyàsom, olyan mint a takony és véres is.. (bocsànat a kifejezésért..) de eleggé meg vagyok illyedve,amint irtam menstruació nem lehet hisz most volt nem rég,màsrészt amint irtam ez a folyàs folyamatosan volt/van nekem:/ elsőnek szintelen,aztan fehér,barna most meg màr véres. Cisztarol lehet szó leginkàbb? ?
2016. febr. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!