A Vörösvári úti szakrendelő nőgyógyászai közül kit ajánlanátok? Milyen tapasztalataitok vannak az orvosokkal?
Sajnos nincs pénzem magánrendelésre menni, ezért valószínűleg a Vörösvári úti szakrendelőbe fogok menni... Már aktív vagyok szexuálisan (nagyon régóta), de még soha nem voltam nőgyógyásznál, és úgy gondolom komoly nőgyógyászati problémáim lehetnek...
Voltatok a vörösvári úti rendelőben? Mik a vélemények?
Jelenleg Dr. Czeiner Béla, Dr. Demjén László, Dr. Krammer József, Dr. Mestyán Rezső és Dr. Nagy Gyula rendel a nőgyógyászaton. Van velük kapcsolatban bármilyen tapasztalatotok?
Hello.
Én Czeinerhez vagyok bejelentve, de egy utolsó prosztó, flegmán beszél az emberrel, lekezelő a stílusa, és kb képes porig alázni.
Krammer jó volt, sokat segített, feszengtem, akkor próbált nyugtatni, szóval kedves, ő volt a legjobb. :)
Mestyánnal csak a vita ment...
Másik kettőt nem ismerem
Nagyon köszönöm a választ!
Másnak van tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!