Fáj s csiklóm. Mitől? Mi rá a megoldás? Tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? 17 lány
Elég régóta fàj már,gondoltam,elmúlik,de komolyan kezdek már aggódni.
Anymnak azért nem mondtam el,mert nem jó a viszonyunk,félek a reakciójától és nagyon szégyenlõs vagyok.
Ha lehet,szeretném egyedül megoldani,kérlek,segítsetek!
(ha ez számít: szűz vagyok,és megfelelõen tisztálkodom mindenhol)
17 éves vagy már elmehetsz orvoshoz egyedül is!!!
Tapasztalat?! Okozhatja valamilyen fertőzés, allergia mosószerek valamely összetevőjére, vagy szoros nadrág dörzsöli.
Mi az, hogy nem tudsz egyedül orvoshoz menni?? Nincs lábad...
Anyádnak meg nem szólsz... Akkor száradjon le a csiklód...
Miért vannak ilyen emberek? Nem lehet szépen válaszolni,vagy mi? Még szerencse,hogy toleráns vagyok az ilyenekkel szemben.
Kis tiszteletet,egy félõs,csiklófájós lánynak,még akkor is,ha a tied egészséges :)
milyen tapasztalati megoldás? bármi bajod lehet, a szervi betegségtől kezdve a bakteriális fertőzésig bármi, mégis honnan a lópikulából tudhatnánk, hogy neked mi bajod van?
17 éves vagy, van két szép lábad, és szád, szépen elsétálsz a legközelebbi nőgyógyászhoz és neki is elmondod ugyanezt...
gondolom még tanulsz, így van fizetett tb-d, tehát még a kivizsgálást sem kell kifizetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!