Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj s csiklóm. Mitől? Mi rá a...

Fáj s csiklóm. Mitől? Mi rá a megoldás? Tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? 17 lány

Figyelt kérdés

Elég régóta fàj már,gondoltam,elmúlik,de komolyan kezdek már aggódni.

Anymnak azért nem mondtam el,mert nem jó a viszonyunk,félek a reakciójától és nagyon szégyenlõs vagyok.

Ha lehet,szeretném egyedül megoldani,kérlek,segítsetek!

(ha ez számít: szűz vagyok,és megfelelõen tisztálkodom mindenhol)

2015. aug. 31. 07:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindenképpen azt javasolnám, hogy menj nőgyógyászhoz. Magad is nyugodtam elmehetsz már 17 évesen. Vannak kifejezetten gyermeknőgyógyászatra szakosodott orvosok is. Mondd meg, hogy még szűz vagy.
2015. aug. 31. 10:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi,lehet,hogy ez lesz :) viszont erdélyben fizetni kell a vizsgálatra is,de van zsebpénzem.
2015. aug. 31. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, hogy erdélyi vagy! Ezt elfelejtetted bele írni. Pontosan hol is fáj? Mert a csikló nem csak akkora amit látsz. Állandó fájás? Vagy csak érintésre? Nyomás szerű, inkább égő érzés, vagy hogyan írnád le?
2015. szept. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!