Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az a hüvelyzuhany? (bővebbe...

Mi az a hüvelyzuhany? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2 nőgyógyász által felírt gyógyszertől sem múlt el a sárga folyásom, és ajánlott egy intim folyadékot, de azt betiltották :S . Volt, aki ezen az oldalon azt ajánlotta, hogy csináljak hüvelyzuhanyt. Miaz? És tényleg nem jó? Mivan, ha csak attól múlna el? 14 éves vagyok
2010. márc. 31. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Így néz ki egy intim zuhany ez erős fertőzéseknél irja fel az orvos vagy mészályseb vagy ilyenek nekem is írt fel már de Vigyázni kell vele nem szabad túlzásba vinni

itt egy jó fajta:

[link]

Olvasd el mit írnak róla ...:)

2010. márc. 31. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelj nekem is sok a folyásom bár nem sárga, de ha a sárgaságon azt érted mikor megszárad a bugyidon az normális! 2 dokinál is voltam egyik sem talált semmit sem az az igazság, h én ezután feladtam és beletörődtem, h ennyi van minden nap tisztasági és kész! Nézd meg azt a hüvely zuhanyt, de szerintem azt se vidd túlzásba, mert akár még a normális hüvely flórádat is felboríthatod vele!
2010. ápr. 2. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!