Mitől lehet, hogy sem az orvosi kezelés, sem vény nélküli kúpok, sem a hüvelyzuhany nem ér semmit?
1. Aranyszabály, hogy mindig kezelni kell a partnert is, ahogy már írták előttem. Mivel ez nála nem okoz tünetet, hosszú időn át hordozhatja magán a fertőzést.
2. A hüvelyzuhannyal nem ellensúlyoztad a gombaölők hatását, hanam rátettél még egy lapáttal, hogy kihaltak a hasznos bacilusok. Erre a célra próbáld ki a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát, ma ez a legjobb a "piacon".
Szia! Gondoltál már arra esetleg, hogy nem gombás fertőzéssel van dolgod, hanem baktériummal. A betegség neve: bacterialis vaginozis.Hasonló tünetek mint amit írtál: megváltozott hüvelyváladék, sűrűbb, fehér, vagy szürkés, általában kellemetlen szaga is van. Ha ilyen problémád lenne, akkor arra nem jók a gomba okozta kúpok, sem gyógyszerek, a hüvelyirrigálás pedig abszolút!
Más jellegű kúpok kellenek, esetleg antibiotikumos kezelés is. Ha beírod a google-be a betegség nevét találsz rá kimondottan erre való kúpokat hüvelygéleket, melyek sokat segítenek, és kúraszerűen is lehet alkalmazni őket. Remélem tudtam segíteni. Szép napot!
Ahogy már írták nagyon fontos lenne a párod kezelése!
És emellett másik fogamzásgátló kipróbálására még nem gondoltál!!Hisz írod, hogy mióta szeded túrós a folyásod, és már önmagában szerintem ez sem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!