Ez rendben van így? Tanácsot kérek! Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Néhány napja (lassan egy hete) mindkét mellemből szivárog valami. Először csak a melltartómon vettem észre egy-két kicsi pöttyöt. Megnyomkodtam a mellbimbómat és könnyedén kibuggyant néhány újabb csepp. Olyan, mint az előtej volt a szülés után (rég volt), de a jobb mellemből barnásabb, mondjuk kb. karamell színű ürül.
Még sosem történt velem ilyen, terhesség alatt sem, ezért is furcsállom. Terhes nem vagyok, teszt negatív és mentruáltam is rendesen.
Túlaggódom a dolgot és mással is előfordul ilyen vagy indokolt ezzel nőgyógyászhoz menni?
2010. márc. 31. 04:45
1/4 anonim válasza:
Úgy őszintén, szerinted ez rendben van, normális? Tényleg azt hiszed, h itt majd valaki fogja tudni a a megoldást? Nem gondoltál arra, h sürgősen orvoshoz kellene fordulnod? Hmm?
2/4 anonim válasza:
Ha a melledből jön valami az sosem természetes ha csak nem vagy terhes! Én a helyedben meglátogatnám az orvosom szerintem hormon probléma van a dologban!
3/4 anonim válasza:
Szerintem akkor cselekednél a leghelyesebben,ha azonnal időpontot kérnél a nőgyógyászodtól! Ő tudja csak megmondani,hogy mi okozza a problémádat. Nem szabad ezzel játszani!
4/4 anonim válasza:
Ez még hipofízis adenoma is lehet (de más is). Mindenképp menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!