Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tanácsot kérek! Mi lehet ez?

Tanácsot kérek! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek már 9 éve.A párom folyton panaszkodik az együttléteink után hogy reggelre "szagosodik" a pénisze.Biztosan van valamilyen fertőzésem szerinte,de voltam orvosnál,vettek le tenyésztésre kenetet és negatív lett!Nem találtak semmit.Természetesen figyelünk a higiéniára is.Arról nemis beszélve hogy semmilyen tünetem nincs ami fertőzésre utalna.Nincs ötletetek hogy mi a fene lehet ez??
2010. febr. 16. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De ugye mesmossa szex után vízzel-szappanal...? Mert ha nem, akkor ne csodálkozzon!
2010. febr. 16. 09:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy meg!!! :)Előtte,utána!Épp ez az amiért nem tudom hogy mi a fene ez.Az nem lehet hogy neki van valamilyen húgyuti fertőzése?Mondjuk akkor meg miért csak az együttléteink után panaszkodik?A fertőzések nem múlnak el csak úgy maguktól!
2010. febr. 16. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

nos...3 dologra gondolok. az egyik az h van olyan gyulladás, ami vízzel érintkezve vált ki büdös szagokat. ha ilyenje van akkor fürdés után is kéne h érezze.

a másik, h egyszerűen csak nem jó illatú a váladékod, ezt könnyen megállapíthatod, ha megszagolod. nemkell h fertőzésed legyen, befolyásolják ezt az ételek is, amit elfogyasztasz. a 3. h neki büdös a spermája, szintén az elfogyasztott ételek miatt. szagolja meg ő is.

amúgy mikor büdös? rögtön szex után, vagy amiután megmosta?

2010. febr. 16. 12:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak reggelre lesz büdi.Miután megmosta nincs semmi szaga.
2010. febr. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!