Mit lehet tenni, ha torna közben?
Sziasztok!
Régóta járok tornázni, és egyes gyakorlatok közben kínos hangok jönnek a hüvelyemből. Én ugyan tudom,hogy nem szellentés, de pont úgy hangzik. És mindenki hallja, de én nem tudok vele mit csinálni,próbálom összeszorítani, de nem sokat ér. Annyira kellemetlen, pedig ez természetes dolog, de hát,ki akarja,hogy azt higgyék róla, hogy "nagyközönség előtt" szellent. :/ Ez nagyon ciki?(jó, tudom, hogy az, csak hátha van, aki úgy fogja fel,hogy megesik, természetes dolog stb.) Tudok tenni ellene valamit,ötletek? A tornát nem akarom csak emiatt abbahagyni, de nagyon kínos.
A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
Szép estét!
Ami neked segíthet, az az intim torna. Ezzel megerősíted a hüvelyizmodat és megszűnhetnek ezek a szellentéses hangok.
De csak akkor hatásos ez a torna, ha valaki nem csak hébe-hóba csinálja.
A neten találsz többféle intim torna lehetőséget.
Ami neked segíthet, az az intim torna. Ezzel megerősíted a hüvelyizmodat és megszűnhetnek ezek a szellentéses hangok.
De csak akkor hatásos ez a torna, ha valaki nem csak hébe-hóba csinálja.
A neten találsz többféle intim torna lehetőséget. Szép estét.
Értem,köszönöm,megpróbálom!
És én olyat is hallottam, hogy ez a "jelenség" akkor is lehet, ha száraz a hüvely. Így van?
Bocsi. Kétszer ment el valami miatt. De legalább a másodikon van egy szép napot is :)
A száraz hüvelyt nem tudom, csak azt, hogy egyértelműen intim torna javasolt.
Nem fognak kinézni. Az intim tornára olyan nők is járnak, akiknek ugyanilyen problémájuk (is) van. Te sem fogod kinézni azt a nőt a tornáról, aki túlsúlyos vagy a vizelettartási problémája miatt vastagabb pelenkát kell viselnie vagy aki "kruttyog", szellent innen-onnan a torna alatt vagy arról panaszkodik, egyáltalán nem élvezi a nemi életet, mert annyira tág a hüvelye stb. Aki intim tornára jár - akár egészséges, akár nem - elfogadja, ha a mellette tornázónak van valamilyen gondja.
Egy iskoláról ezek már nem mondhatók el. Ott a diákok bánthatják a másikat, akármi miatt is.
Egyáltalán ne aggódj! Az intim tornára szükséged van. Segíteni fog, ha csinálod. Semmi gondod nem lesz, ha szellentesz közben. Max. elmondhatod a melletted tornázónak, hogy bocsi, de a hüvelyizmom még nem annyira erős, ezért volt ez a hang...és tornázol tovább.
Szép napot.
Köszönöm, ez megnyugtató, de én nem intim tornára járok jelenleg, dinamikus gyakorlatokat csinálunk. :) Ezért gondoltam,hogy onnan néznének ki, mert még senkitől nem hallottam ilyet.
Köszönöm a segítséget! :)
Tudom, hogy még nem jársz intim tornára. Azt gondoltam, a kérdésed erre vonatkozott. No mindegy is.
A "sima" tornán is mondhatod a melletted lévőnek, hogy elnézést, de a hüvelyizmaim még nem olyan erősek... Ha nem mondasz semmit, az nem tudni mit válthat ki a társadból / társakból. Az empátiától, a nem történt semmin át a "fingósig" bármit gondolhatnak. Viszont a "fingós" könnyebben is elterjedhet, ill. kevesebben állhatnak melléd, mert azt hihetik, a fenekedből jön és tuti büdös lesz.
Lehet, hogy csak Te hallod? Ez is elképzelhető.
A sima torna mellett most már lesz az intim torna is (ha nem tudsz elmenni intimre, akkor azt megtanulod könyvből, netről) és rövidesen sokkal jobb lehet az állapotod.
Ha én sima tornáznék és biztosan tudnám, a hüvelyi szellentésemet hallhatja a mellettem lévő, akkor egy mondatban elmondanám neki a helyzetemet. Sokkal felszabadultabban is tudnék tornázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!