Lányok! Ti elmondtatok v eltitkoltatok szüleitek előtt hogy megjött? És ha eltitkoltátok mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 18:53
1/10 anonim válasza:
Miért titkolnád el? A menstruáció hozzátartozik a női léthez, ez nem valami drog, amit titokban kell tolni. Igen, elmondtam, anyukámnak, rögtön.
21L
4/10 anonim válasza:
Elmondtam,11 éves voltam,pont meglátogattam a mamám,elmentem pisilni akkor láttam narancssárgás a wc papír,majd újra töröltem véres,betettem egy zsepit a bugyimba,felöltöztem, kimentem szóltam mamának hogy megjött és pont akkor jött meg anyu meg szerencsémre mamának is volt betétje,amit odaadott és be is tettem.Gratuláltak hogy nagyblány lettem.
5/10 anonim válasza:
Nem titkoltam el, sőt örömmel újságoltam anyukámnak. Már tudtam 11 éves koromban, hogy mi történik velem. Nagyon örült az egész család neki. Ez nem egy bűn, hogy el kellene titkolni.
6/10 anonim válasza:
Miért titkolnám el? Épp táborban voltam, fel is hívtam :D
19L
7/10 anonim válasza:
Én nem mondtam el rögtön.. Magától jött rá anyum.
9/10 anonim válasza:
Nővéremnek szóltam azonnal, mert ő volt itthon, nem tudtam, hogy mi az a barna a bugyimban. Mondta, hogy megjött, pár óra múlva már rendes piros jött. Közben hazaért anyukánk, tesóm mondta el neki, persze megkérdezte, hogy elmondhatja-e.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat, még jöhetnek válaszok!
2016. febr. 18. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!